Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Cigányok! Szavaznátok egy...

Cigányok! Szavaznátok egy olyan pártra, amely békésen, megegyezéses alapon szeretné, ha elhagynátok Magyarországot?

Figyelt kérdés

A magyar-cigány együttélés nyilvánvalóan nem működik. Ti nem szerettek minket, mi nem szeretünk titeket. Kár azon matekozni, hogy ki a hibás, ezt egyrészt egyik fél sem ismeri el soha, másrészt ha meg is tenné, nem változtatna semmin.

Tehát tegyük fel, létrejön egy kormány, amely meghívja a cigányokat, hogy tárgyalással rendezzétek a helyzetet. Senkit nem fognak bántani, nem lesz vagon meg deportálás. A cigányok önként lemondanak a magyar állampolgárságukról, magyarországi ingatlanjaikról (akinek van), kötelezettséget vállalnak, hogy többé nem telepednek le itt. Cserébe tisztességes kártalanítást kapnak, majd elhagyhatják az országot. Békésen és bőven elég pénzzel az újrakezdéshez.

Ugyanakkor a határidő lejárta után bármiféle bűncselekményt, ha az elkövető a hatóságok megítélése szerint cigány, halálbüntetéssel sújtanak.

Mit tennél? Támogatnád? Mennél? Maradnál? Tiltakoznál?

2018. jún. 10. 03:54
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
48%
Álmodozol ? Itt ahol én lakom a valaguk van kinyalva, különbül él némelyik mint a fehérek. Engem föl nem vettek dolgozni az évek alatt olyan fszántos helyekre mint ahol egyik másik dolgozik dolgozott, bevétele, jövedelme mindig volt, én meg hánykolódok, hánykolódtam mint a sehonnai bitang ember.
2018. jún. 10. 04:20
 2/32 A kérdező kommentje:
#1: Igen, ez nyilván egy képzeletbeli szituáció, de érdekelne, a cigányok mit szólnának, ha igaz lenne.
2018. jún. 10. 05:13
 3/32 hollófernyiges ***** válasza:
58%
Erdélyi magyarok! Szavaznátok egy olyan román pártra, amelynek az a célja, hogy közös megegyezés alapján, tisztes kártalanítással kitelepítse a magyarokat Románia területéről? A határidő lejárta után minden bűncselekményt amit magyar követ el (pl. ország egysége elleni izgatás, gyorshajtás, torrentezés) automatikusan halálbüntetéssel sújtanának.
2018. jún. 10. 06:27
 4/32 anonim ***** válasza:
36%
Testvérem. Nézd meg, mennyit szül a magyar és, hogy mennyit a cigány. Pár évtized és nektek kell menni.
2018. jún. 10. 06:34
 5/32 anonim ***** válasza:
78%
#4 ez igaz, de akkor ki fog dolgozni? A segely nem terem magatol?
2018. jún. 10. 06:40
 6/32 A kérdező kommentje:
Eddig még senki nem válaszolt...
2018. jún. 10. 07:07
 7/32 anonim ***** válasza:
41%
Hogy valaszoljanak? Se irni, se olvasni nem tudnak. A beszeduk is valami ork makogas.
2018. jún. 10. 07:10
 8/32 anonim ***** válasza:
32%

"Erdélyi magyarok! Szavaznátok egy olyan román pártra, amelynek az a célja"

Szokásos vinnyogás.

Nem tudom miért kevered össze az erdélyi magyart a cigánnyal. Ég és föld.

2018. jún. 10. 07:41
 9/32 anonim ***** válasza:
22%

" A segely nem terem magatol?"

Tudtommal megszűnt a segély, mert Vona agyából kipattant a közmunka ötlete, Gyurcsány megvalósította, Orbán tökélyre fejlesztette, mert irigyelték a milliós fizetésért, parlamenti szunyókálásuk ellenére, hogy valaki otthon ül és kap 20 ezret, ezért találtak ki egy felesleges, haszontalan munkát, ami sokkal többe kerül a költségvetésnek mint a segély...

2018. jún. 10. 07:55
 10/32 A kérdező kommentje:
Mi lenne, ha valaki a kérdésre válaszolna, és nem azt adná elő, mennyire utálja a cigányokat? Pontosan tudom, mennyire utálja őket mindenki. Nem ez a kérdés, és nem kell bizonyítani, hogy te is utálod őket.
2018. jún. 10. 08:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!