Cigányok! Szavaznátok egy olyan pártra, amely békésen, megegyezéses alapon szeretné, ha elhagynátok Magyarországot?
A magyar-cigány együttélés nyilvánvalóan nem működik. Ti nem szerettek minket, mi nem szeretünk titeket. Kár azon matekozni, hogy ki a hibás, ezt egyrészt egyik fél sem ismeri el soha, másrészt ha meg is tenné, nem változtatna semmin.
Tehát tegyük fel, létrejön egy kormány, amely meghívja a cigányokat, hogy tárgyalással rendezzétek a helyzetet. Senkit nem fognak bántani, nem lesz vagon meg deportálás. A cigányok önként lemondanak a magyar állampolgárságukról, magyarországi ingatlanjaikról (akinek van), kötelezettséget vállalnak, hogy többé nem telepednek le itt. Cserébe tisztességes kártalanítást kapnak, majd elhagyhatják az országot. Békésen és bőven elég pénzzel az újrakezdéshez.
Ugyanakkor a határidő lejárta után bármiféle bűncselekményt, ha az elkövető a hatóságok megítélése szerint cigány, halálbüntetéssel sújtanak.
Mit tennél? Támogatnád? Mennél? Maradnál? Tiltakoznál?
Hát nem mert te akkor még nem is éltél amikor azokat az épületeket
csinálták. Egész életedben mennyit is adózól? Számold ki abból te nem építesz semmit. Szóval nehogy azt hidd hogy te a gyakorlatban is hozzájárultál az ország fejlődéséhez, mert nem.
Tudom hogy a kérdés a cigányoknak szólt de én nem azért válaszoltam.
Az hogy az őseid mit csináltak még mindig senkit se érdekel, ne azzal akarjál már itt felvágni hogy a nagyapád harcolt a 2. Vh-ban meg igazi munkásember volt. Az az ő érdeme és nem a tiéd. Bár neked ezt hiába magyarázom túl gyenge elméjű vagy...
Semmi probléma. Fizesd nyugodtan a tb-t majd bemehetsz meghalni a putri kórházba.
Én már tervezem hogy elhagyom ezt az országot, meghagyom neked ezt a csodálatos helyet. Az meg már legyen a te bajod hogy a cigányok nem akarják elhagyni, sőt egyre többen lesznek.
"Számold ki abból te nem építesz semmi"
Nem ez a lényeg te nagyon hülye, hanem hogy dolgozik, iskolába járatja a gyerekeit, hasznos tagja a társadalomnak.
Ezzel szemben a cigányok mit csinálnak?
Kb szart se.
Gondolom a regisztrációd se véletlenül olyan friss, tuti tiltottak.
Gratulálok
Nem vagyok cigány, de látom, keseregsz, hogy konkrétan senki nem válaszol a kérdésedre, így leírom az én véleményemet.
Értem azt, hogy a kérdésed pusztán fantazmagória, de véleményem szerint problémás a megfogalmazás, ugyanis nem precizáltad, hogy hova mennének! Elsőkörben az a probléma, hogy egyetlen kormány sem kényszeríthet egy másik kormányt arra, hogy befogadjon egy -korántsem jó hírű- népet (ennek megértéséhez elég a mai közel-keleti bevándorlók kérdését megvizsgálni). Másodszor azt sem írtad le, hogy lenne-e egy konkrét nemzet, ahová menniük kéne (és aki, tegyük föl, "várja" őket), vagy x összeggel a zsebükben egyszerűen hontalanná (még az eddigieknél is hontalanabbá) válnak.
Nyilván sok cigány (és ahogy valaki írta, magát hirtelen annak valló magyar) kapva kapna az alkalmon, ha ilyen keretek között kimehetne Amerikába, Kanadába, Ausztráliába. Bevallom férfiasan, én is aláírnék akármit, csak hogy innen szabaduljak! És persze az sem mindegy, mennyi pénzt adna a kormány... 200 ezret? 10 milliót? (Abba ne is menjünk bele, hogy miből adná...)
Visszatérve az országokra: ha viszont ez a kormány Ukrajnába, Indiába, vagy valami tádzsik sztyeppére küldené a cigányokat, nyilván senki nem menne sehová, mert sok rosszat el lehet róluk mondani, de ahhoz mindenképp meg van az eszük, hogy saját maguknak ne tegyék még rosszabbá az életüket.
Engem nagyon érdekel a multikulturalizmus témája (a szakdolgozatomat is ebből írom), és nagyra becsüllek így ismeretlenül is azért, hogy gondolkozol valamiféle megoldáson. De szerintem ez a jelenlegi föltevésed több sebből vérzik.
Ha van kedved, írj, és beszélgethetünk a témáról! Tény, hogy nem sokan tudnak normális keretek közt megnyilvánulni, ha a cigányság kerül szóba. Én viszont megadom mindenkinek a tiszteletet, addig, amíg ő is megadja nekem. Vagyis senkit nem utálok csak azért, mert cigány. Ha leköp, vagy kirabol, akkor okot adott rá, hogy megvessem. De addig nem!
Nem tisztem védeni őket, mert tisztában vagyok azzal, hogy milyen módon károsítják a dolgozó emberek egzisztenciáját. Én csak azt vallom, hogy mindenkinek jár az az első fokú tisztelet. Aztán, hogy rászolgált-e, vagy sem, az úgyis hamar kiderül....
25F
Ez eléggé náci gondolkodásmódra vall. A náci gondolkodásmód meg tudjuk mennyi kárt és szenvedést okozott.
Tehát inkább neked kéne menni kérdező...
A cigányok 500 éve itt élnek. A te felmenőid mióta élnek itt? Meddig tudod visszavezetni a családfádat? Mi van ha egyik felmenőd is cigány volt?
A nobeldíjasokat emlegetőnek meg üzenem, hogy vonja le belőle a zsidó származásuakat és úgy számolja össze újra.
A halal buntetesben van a megoldas, de nem csak nekik, aki mentost, oreget rabolnak ki es gyilkolnak meg, akik masoknol huznak hasznot, mielott meg jonnek a verpistikek ILLEGALISAN azokat szepen sortuz ele allitani es vege. 1 ev alatt felere csokkene a gyilkolasos rablasok szama. Aki csak lop vagy rabol, azok pedig vegtag csonkitast kapnanak. Ennyi. Ez a jovo ha normalis eletet akartok elni egyutt.
A draga nacizonak pedig uzennem, hogy nem is tudtam hogy Magyarorszagon van NSDAP nevezetu part. De nyilvan aki zsidokrol, ciganyok vagy barmilyen mas etnikumu emberrol beszel negativan, ami most jelenesetben igaz, akkor az naci, antiszemita, neo-naci, jobbikos, hungarista, most jon a kedvencem magyar vagy magyarkodo.
Nemzeti konzultacio kene a halalbuntetesrol, nem pedig a Soros-Szexrol meg ilyenekrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!