Miért kötekedik sok roma az emberrel még akkor is, ha nem ad rá okot, vagy segíteni szeretne neki az ember? Tisztelet a kevés kivételnek.
Direkt hozzá tettem, hogy tisztelet a kivételnek, mert tudok kivételt. De nagy átlagban az ellenkezőjét tapasztalom és ez az ismerősöm is akit kivételnek tartok, ő is ezen a véleményen van, hogy a többségük nem egy kulturált egyén.
Konkrétan a mai eset. Félre kellett állnom az autóval most este, mert a telefonomon meg kellett néznem valamit. Elhalad mellettem egy autó és észrevettem, hogy húzza a kipufogóját. Villogok neki. Nem sokkal előrébb volt egy STOP tábla, tolat vissza onnan. Látom 3 kisebbségi ül benne. Lehúzzák az ablakot, mondom nekik, hogy nem tudom észrevettétek-e, húzzátok a kipufogót. Erre a srác aki vezet, elkezd ordibálni velem, hogy szálljak ki és csináljam meg. Mondom én csak szólni akartam. Erre megint pampog, hogy szálljak ki és csináljam meg. Gondoltam magamban ez f.....sza, mindjárt kiszednek a kocsimból, mert szóltam, hogy húzzák a kipufogót. A jobb 1-ben ülő intette nyugalomra a másikat aztán padlógázon elhajtottak.
És ez nem egyedi eset. Másik alkalommal vonaton jártam úgy, hogy leültem, majd a roma srác jön oda hozzám. Kérdezte hogy hívnak, hova utazok. Elmondtam neki. Majd a telefonomat kérte volna. Mondtam nincs nálam. Nadrágzsebemben volt, pechemre látszódott. Erre begőzölt. Elkezdett nekem k...va anyázni stb. Nem akartam balhét, gondoltam inkább kimegyek az előtérbe. Nem engedett ki. Elkezdett lökdösni két kézzel. Na erre eldurrant az agyam, megfejeltem majd elkezdtem fojtogatni. Közben kapálózott, hogy "nem úgy gondoltam, tesó vagy" stb. Aztán elengedtem, nyilván ilyen miatt nem akarok börtönbe menni.
Sorolhatnék még több esetet és 100%-ban mindig roma kötött belém. Magyar soha. Pedig még csúnyán se nézek rájuk vagy ilyesmi.
Primitívek és állatok. Utóbbiból is a rosszabbik fajtából.
De "semmi gond" Kérdező, Európa most intézi az utánpótlást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!