Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, hogy néha könyörögnöm kell a férjemnek, had elégítsem ki szájjal?
31 hetes kismama vagyok, a sex a baba miatt megmaradt, csak kevesebb alkalom van. Imádom kényesztetni a számmal, így ha tehetném, minden nap megtenném, de van amikor könyörgök és mégis elutasít. :)
Előre is köszönöm!
N/29
Vannak férfiak akik annyira nem élvezik, ha szájjal kielégítik őket. Én is pl ilyen vagyok. Ha a másik szeretné csinálni megengedem, de nem kifejezetten élvezem, nem mi döntjük el, hogy mit élvezünk. Tudom ez kellemetlen lehet, paradox módon engem is zavarna, ha olyan barátnőm lenne, aki nem élvezné, ha kinyalom.
Szóval nem kell rosszra gondolni, vagy arra, hogy ez nem normális.
😂😂😂 Kérdező, nem akarlak kiábrándítani, de a 15-ös csodálata nem neked szól, hanem annak, hogy ennyire szeretsz szopni.
Úgy látszik nem gyakran jársz erre 😂😂
Miért ? Sokan örülnének, ha a feleségük ilyen lenne. Így ez egy bóknak is vehető.
"😂😂😂 Kérdező, nem akarlak kiábrándítani, de a 15-ös csodálata nem neked szól, hanem annak, hogy ennyire szeretsz szopni."
Mindkettőnek. Az is nagyon jó dolog már a mai világban, hogy gyermeket szül a párjának. És addig sem akarja elhanyagolni, sőt. 15 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!