Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális az, hogy néha könyörö...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, hogy néha könyörögnöm kell a férjemnek, had elégítsem ki szájjal?

Figyelt kérdés

31 hetes kismama vagyok, a sex a baba miatt megmaradt, csak kevesebb alkalom van. Imádom kényesztetni a számmal, így ha tehetném, minden nap megtenném, de van amikor könyörgök és mégis elutasít. :)

Előre is köszönöm!

N/29

2021. máj. 5. 13:57
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
10: eléggé óvatos az a pár alkalom, ami megesik közöttünk és érzi is egy nő , hogy mikor kell esetleg leállni, ha fáj stb. :)
2021. máj. 5. 15:08
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Vannak férfiak akik annyira nem élvezik, ha szájjal kielégítik őket. Én is pl ilyen vagyok. Ha a másik szeretné csinálni megengedem, de nem kifejezetten élvezem, nem mi döntjük el, hogy mit élvezünk. Tudom ez kellemetlen lehet, paradox módon engem is zavarna, ha olyan barátnőm lenne, aki nem élvezné, ha kinyalom.

Szóval nem kell rosszra gondolni, vagy arra, hogy ez nem normális.

2021. máj. 5. 15:09
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de lehet hogy nem csinálod olyan jól mint hiszed. Engem is többször akarnak leszopni mint akarom. Ennek az az oka, hogy egyrészt már félig torokva vett szerszámmal is öklendezik a partnerem, így folyamatosan hányás előtti hangokat hallat. A elélvezésemről meg ne is beszéljünk...magamban imádkozom, hogy ne jöjjön vissza az aznapi kajája, annyira küszködik.
2021. máj. 5. 15:10
 14/23 A kérdező kommentje:
13: Semmi baj! Elég visszajelzést kaptam már róla, hogy jól csinálom. 🙂 Baba előtt hagyta is szerencsére, csak most valamiért elutasítóbb.
2021. máj. 5. 16:29
 15/23 anonim ***** válasza:
81%
Istenem, micsoda csodálatos asszony lehetsz!
2021. máj. 5. 20:34
 16/23 A kérdező kommentje:
15: Köszönöm, így ismeretlenül is! 🙂
2021. máj. 5. 20:55
 17/23 anonim ***** válasza:
Annyira át lehet látni az embereken.. Itt cukkolnak oszt másra sem kellenél nekik mint a dologra.. Egyébként biztos van idő mikor nem kívánja és nem is velünk kellene megbeszélned a kérdést sem kellene feltenni. Értem, hogy magad se tudod eldönteni, de párodat hallgasd meg előbb, és lehet elhatározottabb lett a gyerek miatt vagy nem tudhatod min foroghatnak a gondolatai, hogy apa lesz vagy hasonló..
2021. máj. 5. 23:09
 18/23 anonim ***** válasza:

😂😂😂 Kérdező, nem akarlak kiábrándítani, de a 15-ös csodálata nem neked szól, hanem annak, hogy ennyire szeretsz szopni.

Úgy látszik nem gyakran jársz erre 😂😂

2021. máj. 5. 23:20
 19/23 anonim ***** válasza:

Miért ? Sokan örülnének, ha a feleségük ilyen lenne. Így ez egy bóknak is vehető.

2021. máj. 6. 01:01
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

"😂😂😂 Kérdező, nem akarlak kiábrándítani, de a 15-ös csodálata nem neked szól, hanem annak, hogy ennyire szeretsz szopni."

Mindkettőnek. Az is nagyon jó dolog már a mai világban, hogy gyermeket szül a párjának. És addig sem akarja elhanyagolni, sőt. 15 voltam.

2021. máj. 6. 08:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!