Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kell könyörögnöm hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell könyörögnöm hogy megcsókoljon/szeretgessen?

Figyelt kérdés
Baratomnak allandoan konyorognom kell hogy adjon csokot, csokolozzunk, a kinyalas kb felevente ha van ertelmes izgatassal egyutt. A mellemet fogdozza meg latszik h kivan mikor szexelunk de ezek nem ertem miert tabuk nala nem lehet vele errol beszelni.
2020. márc. 10. 11:05
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Hát.. Nőként mondom, hogy menekülj!! Az a pasi, aki nem akar kinyalni vagy kényeztetni az nem férfi :/ az oké hogy nem beszél szívesen róla, mert sokan nem, de legalább kielégítik a párjukat minden módon..
2020. márc. 10. 11:07
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Erre elég egyszerű a válasz, mert nem szeret igazán sajnos. Ha szeretne ezeknek zsigerből jönnie kellene.
2020. márc. 10. 11:15
 3/6 anonim ***** válasza:
60%

Te miért vagy még együtt olyan pasival aki nem figyel rád, akit csak az érdekli hogy megkapja amit ő akar???

Menekülj! Nem csak azért mert nem szeret, hanem mert az élet más területén is akaratos, követelőző, nemtörődöm vagy akár agresszív lesz. Így akarod leélni az életed, vagy inkább olyan ember mellett akivel kölcsönös és teljes a szeretet, a szexuális harmónia is?

2020. márc. 10. 12:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Nálam pont fordított a helyzet. Én nyalnek, ő nem hagyja

24F

2020. márc. 10. 13:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Fuss!
2020. márc. 10. 13:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Én örömmel nyalnám a szerelmem órákig is ha azt kéri, nem értem mi van itt manapság.
2020. márc. 10. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!