Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tehetnék még , hogy végre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék még , hogy végre ne kelljen könyörögnöm a szexért ?

Figyelt kérdés

3,5 éve vagyunk együtt a párommal . Az elején nagyon kívántuk egymást, majdnem minden nap volt szex . Az utóbbi 1 évben viszont kb. azért a havi 1 alkalomért is könyörögnöm kell és ez roppant megalázó . Már próbáltam vele beszélni erről nem is egyszer , de mindig keres valami kifogást : fàradt , nincs kedve , a legrosszabb pedig mikor közli velem , hogy ő ma már kiverte . Szeretem őt , de nekem ez így nem fog menni . Roppant igényes vagyok , nem híztam , nem történt semmi változás ami miatt ne kívánna. A munkahelyen semmi stressz nem éri , és nem is kell agyon dolgoznia magát . Megcsalni nem hiszem , hogy megcsal .

Kipróbáltam már mindent : szexi fehérnemű , pikáns üzenetek ,szerepjáték, de semmi ... maximum kinevet. :( Ha meg már tényleg kiborulok, akkor én vagyok a rossz mert erőltetem . 26 évesen nem vagyok öreg , párom is csak 28 éves és nem hiszem, hogy havi 1 szex elég legyen ennyi idősen. Bele se merek gondolni mi lesz később...Mit tehetnék még ?:(

2020. szept. 1. 21:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Elmondtad ezt neki? Mert ha megbeszéltétek és ő nem fog változni, akkor azon kell gondolkoznod hogy vele maradsz e.
2020. szept. 1. 21:56
 2/15 A kérdező kommentje:
Nagyon sokszor próbáltam vele beszélni erről , de mindig csak azt kapom, hogy erőltetem és ezzel nem érek el vele semmit. :(
2020. szept. 1. 22:00
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha beszéltél vele erről, de ő lesz..rja , akkor meg kéne fontolnod a szakítást. Legalább ha egy értelmes igazi indokot mondott volna.. de ez a fáradt vagyok és társai hatalmas kamuk általában..

N

2020. szept. 1. 22:01
 4/15 anonim ***** válasza:
85%
Ezek után? Semmit. Tipli.
2020. szept. 1. 22:11
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk szakîthatnál.
2020. szept. 1. 22:13
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Azt kérdezd meg, mit kell tenned, hogy ez változzon!

Ha azt mondja, hogy nem neked kell tenned, akkor már mondhatja is, hogy ő mit fog tenni, vagy miért alakult ez így.

Ha azt mondja, hogy te változtass, akkor megteszed és várod az eredmény.

Ha van eredmény, akkor örülsz, ha nincs, akkor keresel mást.

2020. szept. 1. 22:17
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmit nem kéne már tenned.

Mindent el követtél, hogy ne így legyen.

Ő már kiverte? 😀

És akkor mi van?

Ebben a korban éjjel nappal falni kéne az élvezetet!

F

2020. szept. 1. 22:27
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Ebben a korban, ha kiverem, akkor tovább tart az aktus utána. Tehát neked jó lenne.

Ha alig szexeltek, és miatta, akkor miért veri ki?

Védekeztek? Nem lehet, hogy gyereket nem akar?

2020. szept. 1. 22:32
 9/15 anonim ***** válasza:
62%

Azért ilyen bunkó veled, mert azt akarja elérni, hogy te szakítsál vele. 25 év feletti nőnek már egy-két év kapcsolat után illik megkérni a kezét.

Tedd fel neki a kérdést, hogy el akar-e venni feleségül vagy csak a legszebb éveidet rabolja.

43F

2020. szept. 1. 22:42
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem még mondanod sem kellene!
2020. szept. 1. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!