Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok volt már olyan, hogy szinte könyörögnötök kellett a pasinak, hogy megdugjon?

Figyelt kérdés
2020. dec. 9. 16:06
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
61%
Nem.
2020. dec. 9. 16:06
 2/29 anonim ***** válasza:
22%
Nem. Megy az anélkül is
2020. dec. 9. 16:08
 3/29 anonim ***** válasza:
85%
Nem könyörögtem, de mivel a páromnak sokkal kisebb a libidója sokszor kudarcba fullad a kezdeményezésem
2020. dec. 9. 16:14
 4/29 anonim ***** válasza:
78%

Igen. Egyszer menstruáltam és nagyon nagyon cicagörcsös lettem. De a párom szinte mondhatni, hogy undorodik a vértől, szóval emiatt nagyon kellett győzködjem. Végül nem lett szex, túlságosan libidóromboló neki a vér.

Azóta nem erőltetem ezeken a napokon, hanem mindketten egymás háta mögött önkielégítünk - az biztos, hogy nem alázkodok meg többet ennyire.

2020. dec. 9. 16:15
 5/29 A kérdező kommentje:
Cicagörcsös? Amúgy meg ha undorodik a vértől, és te ennek ellenére mégis akartad akkor miért nem kínáltad fel neki a másik "bejárat"-ot ? 😉
2020. dec. 9. 16:20
 6/29 anonim ***** válasza:
79%

Mert nem mindenki szereti az anált -.- és ha valaki még el is viseli a párja kedvéért néha (khmm, én) az nem jelenti, hogy el tud érni a csúcsra, és kielégülni.

De a megnyilvánulásod tipikus pasis volt... azt hiszed mindenkinek jó az, ami nektek, de nem véletlenül nincs orgazmusa a nőknek a szimpla behatolástól.

2020. dec. 9. 16:26
 7/29 anonim ***** válasza:
88%
Nekem igy volt ilyen, hasonloan mensikor, es o hatairdos munka miatt nem akart semmit, de addig vonaglottam neki mig lett szex de csak analis.
2020. dec. 9. 16:27
 8/29 A kérdező kommentje:
6#-os, de ha a csaj akarja jobban, és még menstruál is , akkor?
2020. dec. 9. 16:29
 9/29 anonim ***** válasza:
79%
Menstruációkor hogy oldjátok meg a szexet?
2020. dec. 9. 16:42
 10/29 anonim ***** válasza:
79%

#9 Mármint hogy hogy? Ugyanúgy, mintha nem lenne mensi. Akkor amúgy is jobban kívánom mint máskor. Szerencsére párom imád olyankor szexleni mert nem kell gumi. Sőt, meg is akarta kóstolni de nem engedtem neki. :D

#5 Szerintem te nem érted, mit szeretnek a nők. Anált biztos nem. Én nem engedném soha. De szerencsére normális párom van, aki nem óckodik a vértől

2020. dec. 9. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!