Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok volt már olyan, hogy szinte könyörögnötök kellett a pasinak, hogy megdugjon?
Igen. Egyszer menstruáltam és nagyon nagyon cicagörcsös lettem. De a párom szinte mondhatni, hogy undorodik a vértől, szóval emiatt nagyon kellett győzködjem. Végül nem lett szex, túlságosan libidóromboló neki a vér.
Azóta nem erőltetem ezeken a napokon, hanem mindketten egymás háta mögött önkielégítünk - az biztos, hogy nem alázkodok meg többet ennyire.
Mert nem mindenki szereti az anált -.- és ha valaki még el is viseli a párja kedvéért néha (khmm, én) az nem jelenti, hogy el tud érni a csúcsra, és kielégülni.
De a megnyilvánulásod tipikus pasis volt... azt hiszed mindenkinek jó az, ami nektek, de nem véletlenül nincs orgazmusa a nőknek a szimpla behatolástól.
#9 Mármint hogy hogy? Ugyanúgy, mintha nem lenne mensi. Akkor amúgy is jobban kívánom mint máskor. Szerencsére párom imád olyankor szexleni mert nem kell gumi. Sőt, meg is akarta kóstolni de nem engedtem neki. :D
#5 Szerintem te nem érted, mit szeretnek a nők. Anált biztos nem. Én nem engedném soha. De szerencsére normális párom van, aki nem óckodik a vértől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!