Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ritka, ha egy lány szereti, hogy a szájába élvezzenek?
Figyelt kérdés
Van aki csak hagyja, van aki még szereti is. Mik a tapasztalatok?
Lányok, ti hogy vagytok ezzel? Szeretitek ha a barátotok a szátokba élvez, vagy nem vonz titeket ez?
2021. máj. 3. 22:32
11/17 anonim válasza:
Sok fiú barátom van aki panaszkodik hogy mennyire ritka aki engedi, hogy beleélvezzenek a szájába, aki meg lenyeli az még ritkább. Van olyan aki mindkettőt, van olyan aki engedi bele, de kiköpi. Szerintem kifejezetten gusztustalanabb köpködni nőként, mint lenyelni.Én engedem, szeretem, mert a páromnak örömet okozok. Aztán tartom az alap szájhigieniai ápolást, fogmosás öblítés, mert egyenes kiábrándító az igénytelenség. Rossz íz, állag miatt finnyásak a nők, meg persze az hogy kényszernek, vagy megalázónak érzik, az meg van annyira vágyölő mint a szandál-zoknival.
12/17 anonim válasza:
9 - ha nem tetszik ne olvasd!
Mindenkinek jobb lenne...
13/17 anonim válasza:
Pont hogy az a ritka amikor nem szeretik, természetesen az én barátnőm pont ilyen!
14/17 anonim válasza:
Én kifejezetten élvezem,ahogy az élvezés pillanatában a szám szorításában van a pasi...szó szerint,abban a pillanatban kis kezes báránynak érzem :) Főleg ha kicsit jobban is szorítom az ajkammal közben.Ilyenkor még az is ad ki hangot,aki szex közben meg se mukkant :D
15/17 anonim válasza:
Dehogy ritka. Szerencsére. F 42
16/17 Ozmi válasza:
Én szeretem, ahogy a forró cucc elárad a számban, és persze, hogy lenyelem, kár lenne a sok vitaminért.. 🙂 Nyilván ez pasifüggő, mindnek más az íze, szerencsére a mostani barátomé kifejezetten fincsi, kicsit olyan gesztenyés íze van... Imádom, na 🙂24L
17/17 anonim válasza:
Dehogy ritka!
Nem kötelező, de nekem egyik barátnőm sem hagyta kárba veszni a cuccot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!