Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ritka, ha egy lány szereti, hogy a szájába élvezzenek?
Figyelt kérdés
Van aki csak hagyja, van aki még szereti is. Mik a tapasztalatok?
Lányok, ti hogy vagytok ezzel? Szeretitek ha a barátotok a szátokba élvez, vagy nem vonz titeket ez?
2021. máj. 3. 22:32
1/17 anonim válasza:
Nekem azért (arányaiban) elég sokan megengedték :-)
2/17 anonim válasza:
nekem több barátnőm is volt aki külön kérte hogy a szájába élvezzek
3/17 anonim válasza:
A szerelem nem ritka, inkább nagyon is gyakori.
5/17 anonim válasza:
Nálam természetes része a szexnek. Ráadásul köpködni kiábrándító, engem is zavarna, ha nyalás közben köpködne a párom. Azt szeretem benne, hogy a páromnak örömet okozok vele.
6/17 anonim válasza:
Eddig egy nővel sem találkoztam, aki szerette volna, olyannal is kevéssel, aki hagyta.
Pedig általában nem voltak prűdek más téren.
8/17 anonim válasza:
Én szeretem mert úgy az igazi szerintem lezárni a szopást.
9/17 anonim válasza:
Persze, hogy gyakori, ez itt a GYK!
A GYKs nők élnek halnak a szájba élvezésért. Szerencsére a GYKs férfiak mindegyike megadja ezt nekik a 22 centis farkával. A legjobb az egészben, hogy a GYKs nők ezt igazából anál után szokták kérni, ahol a GYKs férfiak 1.5 órán át döngették őket megállás nélkül.
Ez már csak így megy a GYKn, ez itt a puszta valóság kérem szépen
10/17 anonim válasza:
nincs vele semmi probléma ha oda szeretné akkor ott megy el:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!