Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem tud elmenni oráltol a baratom?
24-es orakig szoktam szopni mert szeretek es nem barkit, mert azt csak a k*rvak teszik.;)
Akkor én valoban a profinal jobb vagyok ha a 3 percet irod profinak.
Hát az én pasim pont az ellentéte... ő meg csak úgy tud elmenni, de úgy se akárhogy.
Szerintem engedd el, ha nem jó neki, ne szopd.
Jo neki kulonben nem engedne hogy oralozzam. Csak elmenni nem tud tole.Urologushoz nem mer menni mert fel h a s*ggebe nyulnak, pedig mondtam neki h az sokkal jobb mint talalgatni. :( En annyira szeretem igy kenyeztetni csak bant h kozben lelankad, persze attol meg folytatom hatha, de ilyenkor mar nem szokott lenni semmi. Volt hogy 3 ora utan mar o allitott le, hogy erzekeny lett, pedig en nem erzekeltem ennyinek az idot. Meg mar attol is el tudok menni h oralozom szoval ha mondana se hagynek fel vele.
Ezzel volt annyi baja itt a valaszoloknak? Hogy szeretem csinalni? Rogton k*rva valaki ha szeret oralozni? Megall az eszem mekkora gyokerek vannak itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!