Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert nem tud elmenni oráltol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem tud elmenni oráltol a baratom?

Figyelt kérdés
Meg sosem ment el pedig sokszor probaltam mindenfele tecnikat és nem tudok rajonni h mi lehet az oka. Elvileg nagyon jol csinalom de akkor mi van? Elovaladek se jon, meg sokszor kerem h o iranyitson. De meg csak a kozelebe se ér.

2021. máj. 3. 18:47
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
20 mirol beszelsz? Tenyleg van valami a levegoben, nagyon agresszivak most az emberek. Ha frusztralt vagy ne itt toltsd ki oke? Menj jatszani magaddal attol lenyugszol es ahhoz ész se kell.
2021. máj. 3. 20:43
 22/28 anonim ***** válasza:
93%
agresszivak,bezártság,virus,stb.tudod.ne is törödj vele.nem kételkedem hogy igazi szopótehetség lehetsz.de vannak ffiak akik vmiért nem igazán élvezik.én pl attól élvezek mindig leghamarább...f
2021. máj. 3. 21:51
 23/28 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező, ne is törődj ezekkel a barmokkal. Nekem is volt olyan barátom, aki nem ment el szopástól, azt mondta, hogy őt az annyira nem izgatja, és csak behatolástól tud elmenni. Vannak ilyen férfiak, ez nem ellened szól.
2021. máj. 4. 00:34
 24/28 anonim ***** válasza:
33%
Egy profi nő bárkit leszop 3 perc alatt..Te nem vagy az..
2021. máj. 4. 00:44
 25/28 anonim ***** válasza:
91%
Elvileg létezik olyan férfi, aki nem tud elmenni oráltól. Én életemben nem találkoztam ilyennel, szóval biztos meglepődnék én is. De gondolj bele, mi nők se vagyunk egyformák, nem ugyan attól megyünk el. Van aki csak csiklótól megy el, van akinek kb érzéketlen. Van, aki simán elmegy orál közben, van akinek semmi extra élvezetet nem ad. Gondolom férfiaknál is valahogy így lehet.
2021. máj. 4. 00:51
 26/28 A kérdező kommentje:

24-es orakig szoktam szopni mert szeretek es nem barkit, mert azt csak a k*rvak teszik.;)

Akkor én valoban a profinal jobb vagyok ha a 3 percet irod profinak.

2021. máj. 4. 08:19
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Hát az én pasim pont az ellentéte... ő meg csak úgy tud elmenni, de úgy se akárhogy.

Szerintem engedd el, ha nem jó neki, ne szopd.

2021. máj. 4. 15:14
 28/28 A kérdező kommentje:

Jo neki kulonben nem engedne hogy oralozzam. Csak elmenni nem tud tole.Urologushoz nem mer menni mert fel h a s*ggebe nyulnak, pedig mondtam neki h az sokkal jobb mint talalgatni. :( En annyira szeretem igy kenyeztetni csak bant h kozben lelankad, persze attol meg folytatom hatha, de ilyenkor mar nem szokott lenni semmi. Volt hogy 3 ora utan mar o allitott le, hogy erzekeny lett, pedig en nem erzekeltem ennyinek az idot. Meg mar attol is el tudok menni h oralozom szoval ha mondana se hagynek fel vele.

Ezzel volt annyi baja itt a valaszoloknak? Hogy szeretem csinalni? Rogton k*rva valaki ha szeret oralozni? Megall az eszem mekkora gyokerek vannak itt.

2021. máj. 4. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!