Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan nő aki 4 éve nem szexelt mekkorát élvezhet az oráltól? Vagy titkolni fogja? Biztos vágyik rá, ha célozgat, nem?
Figyelt kérdés
2021. jan. 2. 07:53
1/7 anonim válasza:
Mivel feltehetően a 4 év alatt maszturbált, így annyira nem lenne látványos, mint gondolod.
Ma már olyan vibrátorok lehetnek, amik bőven pótolnak egy pasit. Persze az orál az pótolhatatlan, de akkor is folyamatosan kielégítette magát.
2/7 anonim válasza:
voltam olyan nővel, aki éveken át egyedül volt, és csak szökőévente maszturbált.
nem úgy működött, mint a férfiak, hogy gyorsan, és hatalmasat.
el sem ment az első alkalommal, inkább rá volt az egészre feszülve.
3/7 anonim válasza:
Én voltam egy csajjal, előttem két éve nem volt férfi a lábai közt. Így a válása után én voltam neki az első, kifacsart, mint egy citromot.
4/7 anonim válasza:
A múltkori lány aki fél éve nem volt fiúval, még az elöjátéknál elélvezett. Nem is engedte, hogy folytassam, kezzel-szajjal végzett velem.
5/7 anonim válasza:
Biztos hogy élvezné az orált vagy pettinget, ha szexet például nem is szeretne.
6/7 Williamspear válasza:
Ejnye... Rámentél a szomszédasszonyra? 😀
7/7 anonim válasza:
Vagy pont hogy el sem fog tudni menni attól, hogy férfi csinálja neki, és nem ő magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!