Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy olyan nő aki 4 éve nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan nő aki 4 éve nem szexelt mekkorát élvezhet az oráltól? Vagy titkolni fogja? Biztos vágyik rá, ha célozgat, nem?

Figyelt kérdés

2021. jan. 2. 07:53
 1/7 anonim ***** válasza:
80%

Mivel feltehetően a 4 év alatt maszturbált, így annyira nem lenne látványos, mint gondolod.

Ma már olyan vibrátorok lehetnek, amik bőven pótolnak egy pasit. Persze az orál az pótolhatatlan, de akkor is folyamatosan kielégítette magát.

2021. jan. 2. 07:59
 2/7 anonim ***** válasza:
84%

voltam olyan nővel, aki éveken át egyedül volt, és csak szökőévente maszturbált.

nem úgy működött, mint a férfiak, hogy gyorsan, és hatalmasat.

el sem ment az első alkalommal, inkább rá volt az egészre feszülve.

2021. jan. 2. 09:07
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Én voltam egy csajjal, előttem két éve nem volt férfi a lábai közt. Így a válása után én voltam neki az első, kifacsart, mint egy citromot.
2021. jan. 2. 09:11
 4/7 anonim ***** válasza:
66%
A múltkori lány aki fél éve nem volt fiúval, még az elöjátéknál elélvezett. Nem is engedte, hogy folytassam, kezzel-szajjal végzett velem.
2021. jan. 2. 09:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy élvezné az orált vagy pettinget, ha szexet például nem is szeretne.
2021. jan. 2. 09:24
 6/7 Williamspear ***** válasza:
82%
Ejnye... Rámentél a szomszédasszonyra? 😀
2021. jan. 2. 10:38
 7/7 anonim ***** válasza:
74%
Vagy pont hogy el sem fog tudni menni attól, hogy férfi csinálja neki, és nem ő magának.
2021. jan. 2. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!