Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen volt az első szexetek egy igazán nagyméretű pasival? 20*5 cm péniszméret körülivel. Hány évesek voltatok? Hányadik partneretek volt? Mekkora volt neki kb.?
Figyelt kérdés
2020. dec. 10. 00:14
1/12 anonim válasza:
1 méteres fasz? Mindig új dolgokat tanulok itt...
3/12 anonim válasza:
Még nem próbáltam, de nem is kívánom 🤷🏻♀️
4/12 anonim válasza:
Eleő barátomnak 16 évesen, hosszas előjáték után csodálatos volt
5/12 anonim válasza:
Nekem átlagos van, és eddig minden csaj imádta! Jó kemény és kitartó is. Egész nap tudok szexelni ha van rá partner.
6/12 anonim válasza:
Férfiként mondom. Ekkora lesz aki elámul tőle de lesz olyan aki meg menekül majd sajnos.
A nők sem szeretik ha fáj a szex és valakinek ez a méret már nagy.
Olyan 40-60%
27F saját tapasztalat bár az enyém egy centivel lemarad a példában lévő hosszúságától
7/12 anonim válasza:
Baratomnak 21,5 centis es imadom! Vastag is.. mikor berakja azert faj rendesen de 5-6 perc utan mar csak az elvezet van.
8/12 anonim válasza:
Minden csaj barátjának 20+ cm
amig nem szakitanak
9/12 Linó03 válasza:
Nem mértem, de volt magy méretű barátom. Talán kb ekkora lehetett. A kérdésre válaszolva az első alkalommal egy idő után szóltam, hogy hagyjuk abba, mert nem jó. Később még lefeküdtünk sokszor, néha jó volt, és rengetegszer kínzóan kellemetlen (de ez nem csak a méret, hanem amiatt is, ahogy csinálta).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!