Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy 22 éves fejjel ódzkodom az oráltól?
Pontosabban attól tartok, hogy ha neadjisten csinálnám olyasvalakinek, akivel együtt vagyok, akkor közben (vagy esetleg utána is) úgy gondolna rám, mint "szopós k**vára", vagy úgy, mint valakire, aki behódolt neki. Viccen kívül hallottam férfi szájából, hogy mialatt őt szájjal elégíti ki a párja, úgy érzi, ő az atyaúristen és az egész világ a lábai előtt hever. Nem vágyom dom hajlamú partnerre, irányított szopatásra vagy kényszerfranciára egy komoly kapcsolatban.
Mit lehetne kezdeni ezzel? Normális vagyok? Vagy legalább van bármiféle alapja a félelmemnek?
Így vagy úgy megtörténik
Inkább ne neki kelljen erővel a karójára húzni a buksidat
Normális vagy, szerintem ebben az esetben hanyagold az orált vagy örökre, vagy amíg nem találsz egy olyan partnert akiben maximálisan megbízol.
Pl. engem nem zavar ha ilyesmit gondol a párom, hiszen örömöt akarok okozni neki, de van olyan dolog ami mar zavarna és amiatt meg nem csinálok meg bizonyos dolgokat.
Szerintem ez rendben van, mindenkinek máshol vannak a határai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!