Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy 22 éves fejjel ódzkodom az oráltól?
Pontosabban attól tartok, hogy ha neadjisten csinálnám olyasvalakinek, akivel együtt vagyok, akkor közben (vagy esetleg utána is) úgy gondolna rám, mint "szopós k**vára", vagy úgy, mint valakire, aki behódolt neki. Viccen kívül hallottam férfi szájából, hogy mialatt őt szájjal elégíti ki a párja, úgy érzi, ő az atyaúristen és az egész világ a lábai előtt hever. Nem vágyom dom hajlamú partnerre, irányított szopatásra vagy kényszerfranciára egy komoly kapcsolatban.
Mit lehetne kezdeni ezzel? Normális vagyok? Vagy legalább van bármiféle alapja a félelmemnek?
Én is így voltam vele, aztán megismertem a páromat és első alkalommal, amikor """rávett""" meg sem mert kb moccani, nehogy valami traumát okozzon. Azóta volt, hogy próbálkozott a fejem írányításával, amitől teljesen kiakadtam, ilyen hányinger szintig. Viszont, ha ő mozog, az nem zavar, mert mindig nálam a kontroll és le tudom állítani. A klasszikus térdelős pozíciót viszont nem kedvelem, néha oké, ha úgy hozza a helyzet, de a 69 a legmegfelelőbb.
Szóval nincs veled semmi baj, és nem is kell oráloznod, ha szeretnéd egyszer kipróbálni, mondd el a párodnak a félelmedet, hogy tudja mire számítson, és hogy nagyon nagyon legyen figyelmes.
Amúgy van olyan srác, akinek én se oráloznék soha!
24L
Egy kölcsönös érzelmi alapokon nyugvó kapcsolatban nincsenek ilyen gondolatok.
Az orális kielégítést te is élvezezből teszed, és a párod a nyalást is élvezetből teszi.
Valamikor volt egy munkahelyem, 8 an voltunk férfiak, és volt egy takarítónőnk, az Évike. Ő minen nap, délelőtt is, és délután is lepippantott egy egy kollegát. Ő be is vallotta, hogy szinte remeg ezért a cselekedetért.
Őrá igen. Őrá azt mondtuk, hogy Ő egy szopós kis k××va. Mert ő így az is volt.
De te, aki azért kényezteted a barátodat mert szereted, te semmiképpen nem vagy az.
Hát mint gondoltál komám.? Nekünk férfiaknak kötelező nyalakodni. Még akkor is, ha 3 hete nem fürdött.
De az, hogy ők is kényeztessenek egy kicsit, azért már kérvényt kell benyújtanunk. És lehet, hogy még akkor sem jön össze. 😢😭
Kint is vagyok, bent is vagyok? :D
Szerintem is nyilvánvaló, hogy senki nem érzi magát szopós k**vának akkor, amikor éppen kinyalják. Valószínűleg másra szerettél volna kilyukadni, csak nem sikerült megfelelő módon átadnod a mondanivalódat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!