Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy 22 éves fejjel ódzkodom az oráltól?
Pontosabban attól tartok, hogy ha neadjisten csinálnám olyasvalakinek, akivel együtt vagyok, akkor közben (vagy esetleg utána is) úgy gondolna rám, mint "szopós k**vára", vagy úgy, mint valakire, aki behódolt neki. Viccen kívül hallottam férfi szájából, hogy mialatt őt szájjal elégíti ki a párja, úgy érzi, ő az atyaúristen és az egész világ a lábai előtt hever. Nem vágyom dom hajlamú partnerre, irányított szopatásra vagy kényszerfranciára egy komoly kapcsolatban.
Mit lehetne kezdeni ezzel? Normális vagyok? Vagy legalább van bármiféle alapja a félelmemnek?
Nyilván a pasi ne érezze magat degradalva nyalas közben. Ott ilyen meg
Sem fordulhat a fejeben. Bezzeg fordítva mit gondolnak rolad. :)
Érezheti magát degradálva, szíve joga, nem is fogom elvárni tőle, hogy nyaljon. Viszont a saját fejembe belelátok, tudom, hogy én maximum hálás tudok lenni a kényeztetésért, és azt érzem, hogy szeretnek/elfogadnak, nem azt, hogy gazda-szolga viszonyban vagyok a partneremmel. Ebben a tekintetben saját magamtól nem féltek senkit. Magamat viszont "félthetem" valaki mástól, mert nem vagyok gondolatolvasó.
Egyébként teljesen lényegtelen a kérdés szempontjából, hogy a nyalásról hogyan vélekedem. Leírtam az aggályaimat. Nem azért érzek így, mert így akarok érezni, éppen ellenkezőleg, abban reménykedek, hogy előbb-utóbb (talán a megfelelő személy megismerésének a hatására) változni fog a helyzet. Erre te idejössz háborogni, vádaskodni, mintha tudnál a mentalitásomról bármit is; ha tippelnem kéne, azt mondanám, azért, mert akadtál már össze olyan nővel, aki nem szeretett volna leszopni téged, és ez beléd vésődött sérelemként. Egyszerűen rosszindulatú vagy velem, ez az igazság.
Én nem a 21 es vagyok, de teljesen igazad van drága kérdező. Én már nem is nagyon teszek föl itt szexel kapcsolatos kérdést, mert általában borzalmas válaszok jönnek, mint ahogy itt neked is sajnos.
Jó sokáig ébren vagy te is hallod e. 😆
Hoppácska.
Szépen korrigáltál 25 öske. Csak azt nem értem, hogy miért vagy most is pirosban. No mindegy. Én is voltam már pirosban régebben aztán kizöldültem végül is.
Egy azonban biztos.
Az hogy kinek mi a a legnagyobb élvezet, arról lehetne beszélni estig, mert kinek mi. Talán mindenkinek más.
Egy valami mindenképpen tény.
Ha valakivel jó orális kapcsolat alakul ki, /mindkét fél részéről/ akkor az annak a jele, hogy megvan a bensőséges kapcsolat. Vannak érzelmek, és akkor ez csodálatos tud lenni.
Amikor megismertem a barinőmet, mindig úgy voltunk együtt, hogy előtte szépen megfürödve, úgy ahogyan kell.
Mára már olyan érzelmi kapcsolat alakult ki, hogy ha hazajön munkából, van úgy hogy azonnal elkapom, mert kívánom. /Na meg persze szeretjük a kicsit vadabb szexet. /
Nem számít, hogy nem mindenütt rózsaolaj illatú.
Kialakúlt egy olyan érzelmi kötődés, ami ezt elfedi.
Imádom úgy is, hogy pici szaga van itt ott amott. Talán még egy picit gerjeszt is, de ez nem lehet mindenkire általános.
Fontos, a bensőséges érzelmi kötődés a szexben.🤪
23 aska is én voltam. 😃 🙋♂️
normális vagy de nem minden pasi egyforma
az ha megalázónak érzed de szeretnéd valamiért csinálni korrigálható kölcsönösséggel és nem muszáj térdelni közben stb.
Ha nem izgat nem szeretnéd meg kell mondani a párodnak ha szeret elfogadja ha nem ott kell hagyni.
Üdv egy pasi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!