Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek elítélendő ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elítélendő ha egy nő több pasival akar szexelni egyszerre?

Figyelt kérdés

Tudom hogy gáz de úgy érzem szükségem lenne erre mert alig éltem ki magam és régóta hajt a vágy, hogy kipróbáljam több pasival (max.3)... illetve a nőkre valamiért ferde szemmel néznek ha ilyesmit művelnek... de engem hajt a kíváncsiság

26/N

2021. máj. 2. 23:38
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:
Miért szidod ennyire azokat a lányokat akik esetleg több pasival voltak? :D frusztráció ? Gondolom felredugott a párod :/ sajnálom majd feldolgozod. Mindenesetre érdekes h nem vele foglalkozol hajnali fél 2-kor :D
2021. máj. 3. 01:24
 42/53 A kérdező kommentje:
De rolad is sok mindent elárul h ócsárolsz másokat , nem vagy különb nyugi , csak egy szánalmas ostoba nő akit a párja össze vissza csalt :D
2021. máj. 3. 01:25
 43/53 A kérdező kommentje:

“Az ágyba lehet, hogy jobb vagyok mint száz hozzád hasonló szutyok, akik csak bábuk érzelem nélkül. 🥰”

Azt kétlem de nyugodtan élj ebben a hitben :) 🥰

valami nagy gáz lehet nálad ez már biztos :)

2021. máj. 3. 01:28
 44/53 subpasi ***** válasza:
100%
Engem pl az izgat fel ha a csajnak elöttem sok partnere volt, egy egy ilyen kaland csak kivánatossabbá tenné számomra
2021. máj. 3. 01:54
 45/53 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Szerintem sem gond a fantáziád, de néha a valóság nem olyan, mint a fantázia, ezt vedd figyelembe. És mindenképp legyen egy srác köztük, akiben megbízol, hogy valóban rólad szóljon a kaland, és ne legyen kellemetlen, illetve, hogy leállhanak, ha te azt mondod. Sok sikert! :)
2021. máj. 3. 05:53
 46/53 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, az miért elitelendo, vagy lenne lelki baja belőle mert meg teszi amit kíván, és kb ugyanúgy lenne mint a legtöbb férfi, mert ugye nekik szint úgy van amit szeretnenek és meg is tesznek. Mi a különbség? Főleg ha nincs parkapcsolatban. Ha meg benne van, akkor irány együtt 😅
2021. máj. 3. 06:39
 47/53 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek több olyan párt akiknek ez a szexuális életük része.

Teljes, boldog életet élnek.

Én is megismernék olyan nőt akivel ilyen pár lehetnénk.

Kedves kérdező, ne pazarold az életed azzal, hogy névtelen személyekkel vitázol, inkább a hozzád hasonló emberekkel foglalkozz.

F35

2021. máj. 3. 07:27
 48/53 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem ezt az alpári fröcskölődést (“szajha” stb.).

A Kérdező ezt szeretné csinálni, és feltehetően ezt is fogja. Nem értem, kinek mi a baja ezzel azon túl, hogy kimarad a buliból, vagy titokban vágyna rá de nem meri megtenni. Akinek ez nem tetszik, az ne csinálja. Rövid az élet, addig kell élvezni, amíg tart.

2021. máj. 3. 08:01
 49/53 anonim ***** válasza:
100%

Éld meg nyugodtan a vágyaidat. Nem kell mások véleményével foglalkozni. Csak arra vigyázz hogy közben biztonságban légy, nehogy elfajuljanak a dolgok. Hasonló gondolatok fogalmazódtak meg bennem is 39 éves nőként attól függetlenül hogy én lánykoromban kiéltem magamat.

Nem kérek privit!!!

2021. máj. 3. 08:14
 50/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Örülök, hogy vannak még olyan emberek, akik nem k.váznak le másokat ismeretlenül és van annyi eszük, hogy nem ítélkeznek :) ritka , pláne ebben az országban ami tele van megkeseredett frusztrált hülyékkel:) egyébként én kb egészen mostanáig normális, erkölcsös életet éltem, normális tartós párkapcsolatot kerestem de nem igazán jöttek össze a dolgok. Amúgy aki leszajházott biztos ezt a stílusát tanítja majd a gyerekének, de ha esetleg lánya van/lesz nehogy visszafelé forduljon el a dolog és ő legyen szajha :)
2021. máj. 3. 08:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!