Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elitélendő, ha a nő csak szexet akar a férfitól, viszont fordított esetben ha a férfi akar csak szexet az jólvan?
Kiírtam ide egy kérdést, hogy kinéztem magamnak valakit és pár alaklommal le szeretnék vele feküdni minden kötöttség nélkül. Rögtön le lettem ribizve, meg hogy micsoda ordas nagy k*** vagyok.
Fordított esetben, amikor a férfinek csak szexre kell a nő, az miért nem elitélendő?
Ez van akkor amikor a maradi gondolkodók eszméi keverednek az erőszakosan teret hódító liberalista trendekkel.
Ne foglalkozz ilyenekkel, éld az életed addig, amíg lehet
Mert a többi nőnek nem tetszik, hogy amiért ők sok udvarlást és figyelmet akarnak kapni, te azt könnyedén megadod a férfiaknak.
Egyébként a férfiakat is lehordják azért, ha ők szexet akarnak nem kapcsolatot.
Csak mondom: NEM elitélendő.
Amúgy ha ezek után nem dugott még meg, akkor a csávó hülye, vagy nem a pláza közepén kellett volna nekidörgölőznöd, mert nem szereti nyilvánosan. :D
Ezzel csak egy baj van, kérdező; a büdös életben nem lesz egy "jó" pasid. Ez alatt azt értem, hogy olyan partner, aki ismeri és megérti a nő lelkivilágát és gondolkodásmódját. Ezek a területek ugyanis minden pasi számára ismeretlenek, és ezeket megtanulni csak addig hajlandó, amíg e tanulás révén végre bejut a bugyiba. Nyugodtan elhiheted, hogy a pasik hülyének néznek, egészen egyszerűen azért, mert a két nem egész másképp van bekötve. Ahhoz, hogy a pasi megértse; nem hülye a nő, csak más a gondolkodása, idő és tanulás kell. Ezeket azonban nem fordítja rád, ha nincs miért megtennie. Minek fárassza magát egy tök ismeretlen világ eltérképezésével, ha anélkül is megvan a szex?
Szóval végső soron magaddal löksz ki, magadat fosztod meg az igazán szerethető partnertől.
Készséggel elhiszem, hogy a mai trend mást diktál, de a divat nem mindig tereli jó irányba az emberiséget. Sőt, a legtöbbször kiderül, hogy balgaság volt rá hallgatni. Csak mire kiderül, felnő egy boldogtalan nemzedék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!