Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszataszító, ha egy nőnek nem homokóra, hanem fordított háromszög alkata van?
Figyelt kérdés
2019. dec. 18. 16:43
1/12 anonim válasza:
Attól függ, melyik irányba fordított...
2/12 A kérdező kommentje:
Ha számokkal könnyebb: váll 98, mell 82, derék 66, csípő 90 cm.
2019. dec. 18. 16:47
3/12 anonim válasza:
attól függ hogyan áll hozzá és összképben mennyire arányosan nőies
4/12 anonim válasza:
Nekem bejönnek a tornász lányok.
5/12 anonim válasza:
Nekem is ilyen van, de ennek semmi köze ahhoz, hogy valaki tornász vagy nem. Alig sportoltam életemben, mégis ilyen alkatom van.
7/12 anonim válasza:
Passzolom. Ez három szám, ennyi.
Jó lenne, ha mindenki megértené már lassan, hogy sosem elég az ilyesmihez, ha csak feldob három kerületet.
8/12 anonim válasza:
Küldj fotót, ez semmit sem mond
9/12 anonim válasza:
Miért nem úgy írod ki, hogy széles vállú nők?
10/12 anonim válasza:
Nem hordok magammal mérőszalagot, az összkép a fontos + a mosolyod + a személyiséged. A szélesebb vállú nők is tudnak csinosak lenni, sőőőőt a férfiak többsége szerintem nem tiltakozna egy tornász, vagy kajak-kenus nő ellen pedig szerintem nekik ennél szélesebb a válluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!