Milyen edzéssel tudnék vállból mellből és derékból fogyni? És a csípő környékét megnövelni?
Vállméret:33cm
Körbe:95cm
Mell körméret:77cm
Derék:64cm
Csípő:84cm
Magasság:162cm
Súly:49kg
Mellméret 75/C-D
Milyen edzéssel tudnám elérni hogy ne legyen "fordított körte" alakom? :) Normális, nem elviccelt semmitmondó válaszokat várok. :)
21/L
2.
Akkor másképpen fogalmazok. (Tisztában vagyok vele hogy a számomra áhított körte vagy sima háromszög alak nem érhető el :/ Ebbe beletörődöm) A homokóra vagy deszka alakot hogyan érhetném el? :) Vagy bármilyen mást csak ne legyek fordított háromszög alkat? :)
4.
Köszönöm :)
Minden öltözékem a testem alsó részét hangsúlyozza. Nincs is feketénél világosabb felsőm. Utána néztem hogy erre az alkatra mi áll elfogadhatóan. Szoknyát nem merek felvenni (ahogy pl strandra sem merek elmenni). Gondolkozom erősen hogy elmegyek egy személyi edzőhöz (akár tanácsért is) hogy hogyan edzhetnék fenékre és karcsúsíthatnék derékon.
A csípőm csak akkor szélesedhetne ki ha szülők, de ezzel az alkattal esélyt nem látok a párapcsolatra sem, ha meg valami csoda folytán rám találna a nagy Ő, akkor sem mennék bele a gyerekvállalásba, mert nem szeretném ha a lányom születne és neki is ilyen terhekkel kellene szembesülnie...
Uristen basszus nagyon hlye vagy mar bocs:D mondom ezt szinten forditott haromszogkent.
Naomi campbell szerinted csunya? Vagy nem talalt maganak pasit?:D inkabb pszichologushoz kene elmenned mert nagy baj van a fejedben...
A szépség relatív, kinek mi tetszik, szerintem Naomi Campbell kifejezetten nem szép, ahogy Angelina Jolie és Brigitte Nielsen sem.
Mint írtam NORMÁLIS válaszokat várok, nem ilyet hogy pszichológus... -.-"
(Mellesleg a csípőbőségem szélesedett 1cm-t, lehet hogy 1-2 év múlva akár mellkisebbítéssel nekem is lehet szép nőies alakom, még ha nem is körte hanem homokóra,a mostani ruhatárammal el tudom majd érni a körte alkat hatását)
nem lehet "normalis" valaszt adni egy olyan kerdesre, amirol sut hogy vegletesen testkepzavaros vagy es valoban pszichologusra lenne szukseged, nem veletlenul irtuk tobben is egymastol fuggetlenul.
de csinalj amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!