Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen edzéssel tudnék vállból...

Milyen edzéssel tudnék vállból mellből és derékból fogyni? És a csípő környékét megnövelni?

Figyelt kérdés

Vállméret:33cm

Körbe:95cm

Mell körméret:77cm

Derék:64cm

Csípő:84cm

Magasság:162cm

Súly:49kg

Mellméret 75/C-D

Milyen edzéssel tudnám elérni hogy ne legyen "fordított körte" alakom? :) Normális, nem elviccelt semmitmondó válaszokat várok. :)

21/L

#csípő #háromszög #fordított körte alkat #derékkarcsúsítás
2019. júl. 4. 09:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
60%
Nincs olyan edzés ami ezt lehetővé teszi.
2019. júl. 4. 09:53
 2/15 anonim ***** válasza:
30%
A genetika ellen felesleges harcolni. Abból hozd ki a legtöbbet, amid van.
2019. júl. 4. 10:03
 3/15 A kérdező kommentje:

2.

Akkor másképpen fogalmazok. (Tisztában vagyok vele hogy a számomra áhított körte vagy sima háromszög alak nem érhető el :/ Ebbe beletörődöm) A homokóra vagy deszka alakot hogyan érhetném el? :) Vagy bármilyen mást csak ne legyek fordított háromszög alkat? :)

2019. júl. 4. 10:17
 4/15 anonim ***** válasza:
A vall, hat szélesseget a csontok adjak, ebből nem tudsz lefogyni, főleg úgy, hogy igy is vékony vagy. Csípőt sem lehet szélesíteni az adott csontozat miatt. Egyetleg lehetőség, hogy izmot szedsz fel popsira, combra, igy aranyosabb lenne a tested. Öltözködessel is lehet javitani optikailag a testen pl. sötetebb felsők, világos, kereszben csíkos nadrag vagy szoknya stb.Nézz utána
2019. júl. 4. 10:30
 5/15 A kérdező kommentje:

4.

Köszönöm :)

Minden öltözékem a testem alsó részét hangsúlyozza. Nincs is feketénél világosabb felsőm. Utána néztem hogy erre az alkatra mi áll elfogadhatóan. Szoknyát nem merek felvenni (ahogy pl strandra sem merek elmenni). Gondolkozom erősen hogy elmegyek egy személyi edzőhöz (akár tanácsért is) hogy hogyan edzhetnék fenékre és karcsúsíthatnék derékon.

A csípőm csak akkor szélesedhetne ki ha szülők, de ezzel az alkattal esélyt nem látok a párapcsolatra sem, ha meg valami csoda folytán rám találna a nagy Ő, akkor sem mennék bele a gyerekvállalásba, mert nem szeretném ha a lányom születne és neki is ilyen terhekkel kellene szembesülnie...

2019. júl. 4. 10:43
 6/15 anonim ***** válasza:
0%

Uristen basszus nagyon hlye vagy mar bocs:D mondom ezt szinten forditott haromszogkent.

Naomi campbell szerinted csunya? Vagy nem talalt maganak pasit?:D inkabb pszichologushoz kene elmenned mert nagy baj van a fejedben...

2019. júl. 4. 11:26
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Pszichológus.
2019. júl. 4. 14:11
 8/15 A kérdező kommentje:

A szépség relatív, kinek mi tetszik, szerintem Naomi Campbell kifejezetten nem szép, ahogy Angelina Jolie és Brigitte Nielsen sem.

Mint írtam NORMÁLIS válaszokat várok, nem ilyet hogy pszichológus... -.-"

(Mellesleg a csípőbőségem szélesedett 1cm-t, lehet hogy 1-2 év múlva akár mellkisebbítéssel nekem is lehet szép nőies alakom, még ha nem is körte hanem homokóra,a mostani ruhatárammal el tudom majd érni a körte alkat hatását)

2019. aug. 3. 18:28
 9/15 anonim ***** válasza:
37%

nem lehet "normalis" valaszt adni egy olyan kerdesre, amirol sut hogy vegletesen testkepzavaros vagy es valoban pszichologusra lenne szukseged, nem veletlenul irtuk tobben is egymastol fuggetlenul.

de csinalj amit akarsz.

2019. aug. 3. 20:30
 10/15 A kérdező kommentje:
Ha nő vagy nem hiszem hogy örülnél ilyen alaknak-.- leírtam a méreteimet amiből süt hogy aránytalan az alakom, érdekes módon az első 2válaszoló képes volt normális választ írni -.-
2019. aug. 4. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!