Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok direkt viselkednek úgy, mintha a fordított világban lennénk?
Úgy értem, hogyha pl pasiként szexet akarok, akkor ha közlöm, hogy SZEXET akarok csak, na akkor tutira menekülőre fogják.
Ha úgy kezdem, hogy komoly kapcsolatot akarok, akkor is menekülőre fogják, mert hú, még nem is ismer de kapcsolatot akar...
Ugyanakkor, meg azt mondják, hogy mennyire szexi ha egy pasi tudja mit akar.. Hát szívecskéim, ilyenkor most mi van? :D
Ha megmondom mit akarok, akkor egyből magukra vesznek mindent és azt gondolják, csak arra kellenek. Vagy azzal jönnek, hogy ők most nem akarnak komolyat.
Másik, ha úgy ismerkedek, hogy azt mondom, nem akarok ismerkedni csak beszélgessünk, akkor abban többnyire nyitottak és lazák, persze mindig kiemelik, hogy ők nem olyan lányok, meg nem keresnek egy éjszakást, aztán valahogy mégis az lesz a vége, hogy két héten belül lefekszünk egymással...
Ne értsétek félre, nem rosszból írom ezt. Csak szeretném tudni, tulajdonképpen miért nem lehet nyílt lapokkal játszani? Illetve, ha azzal játszik az ember, akkor miért ítélitek azonnal "halálra"? Ne vegyétek rossz néven, de ez olyan mintha megnevelnétek minket arra, hogy hazudjunk nektek, miközben azt kommunikáljátok, hogy határozott pasi kell, aki tudja mit akar. Közben, aki ilyen azt elutasítjátok, aki meg csak "lazán tojik" bele abba, hogy mi lesz, azzal meg megy az etye-petye.
Kajak, miért csináljátok ezt? Szeretném megérteni. :)
Látom nem érted.
A saját tapasztalataimat írtam le. A végeredmény attól függ, hogy hazudok-e vagy őszinte vagyok-e velük. Ha ködösítek, akkor szex, ha egyenes vagyok, akkor lapát.
Amúgy meg, nagyon is de. Élvezik ha szex közben tárgyiasítva vannak. Máskülönben nem érzik magukat nőnek, kell hogy a falhoz nyomjam őket, akkor érzik igazán, hogy akarom őket. Ez már csak ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!