Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elítélendő ha egy nő több pasival akar szexelni egyszerre?
Tudom hogy gáz de úgy érzem szükségem lenne erre mert alig éltem ki magam és régóta hajt a vágy, hogy kipróbáljam több pasival (max.3)... illetve a nőkre valamiért ferde szemmel néznek ha ilyesmit művelnek... de engem hajt a kíváncsiság
26/N
Értem, akkor nem ismered az oldalt :D Tudom hogy nem azért írtad ki, de ez nem számít, pasik is kapnak sokszor privátot mert az ajánlattevők nem gondolkodnak túl sokat és azt se mindig veszik észre hogy milyen nemű ember írt választ. Egyébként, engem is érdekel, én is szeretném megélni (mind2 felállást) és nyilván nem nézem "ferde szemmel" a másikat sem emiatt. Remélem, a lezárás megtette hatását és sok hozzád hasonló gondolkodású lesz a közeljövőben :D
Ne foglalkozz másokkal. Csináld ami jól esik:) azért óvastosan, jól válaszd meg hozzá a partnereket. Szerintem semmiképp se legyen mind idegen. Legalább egyiket ismerd már annyira hogy bízol benne, esetleg már egy ideje összejártok
N
Lehet 💁♀️ De az oké ha egy férfi megdug mindenkit, értem én :) semmi baj, ilyen világot élünk. Valakinek mindent lehet. De amúgy mindegy is.. én tudom magamról milyen vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!