Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek elítélendő ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elítélendő ha egy nő több pasival akar szexelni egyszerre?

Figyelt kérdés

Tudom hogy gáz de úgy érzem szükségem lenne erre mert alig éltem ki magam és régóta hajt a vágy, hogy kipróbáljam több pasival (max.3)... illetve a nőkre valamiért ferde szemmel néznek ha ilyesmit művelnek... de engem hajt a kíváncsiság

26/N

2021. máj. 2. 23:38
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:
#29 én sem csaltam meg senkit hupsz💁‍♀️🤫
2021. máj. 3. 01:03
 32/53 anonim ***** válasza:
86%
Én képtelen lennék rá, de nem ítélem el. Gondold át jól, és beszéd meg a jelöltekkel, hogy mi fér bele. Ha ennyire vágysz rá, ne azért ne menj bele, mert más majd mit gondol, nem kell ezt senkinek tudnia.
2021. máj. 3. 01:03
 33/53 A kérdező kommentje:

Igen, láthatod egyesek itt játszák az erkölcscsőszt aztán legnagyobb k.rógépek😜 könnyű más felett törni a pálcát, de igazából úgy élek ahogy nekem jó.. szép esetét! 💁‍♀️

2021. máj. 3. 01:06
 34/53 A kérdező kommentje:

Nem vagyok szajha azért mert te anonim senki azt mondod 🤗 ha ismernél, mást mondanál, de nyugodtan ítélkezz, ahhoz értesz :)

2021. máj. 3. 01:07
 35/53 anonim ***** válasza:
64%

“ Igen, láthatod egyesek itt játszák az erkölcscsőszt aztán legnagyobb k.rógépek😜 könnyű más felett törni a pálcát, de igazából úgy élek ahogy nekem jó.. szép esetét! 💁‍♀️”

nem játszuk mi itt az erkölcsöst, csak bennünk még van tartás ami benned nincs, tudod?

Igazából ha úgy élnél ahogy neked jó ez a kérdés megsem született volna, hupsz.

2021. máj. 3. 01:09
 36/53 A kérdező kommentje:
De gondolom nő vagy aki egy pasit nem tudott megtartani mert a hozzam hasonló “szajhák” jobban le tudták kötni :) nézz magadba és keress egy normális férfit aki nem fog megcsalni többet és ne a nőket szapuld, tudod kereslet - kínálat :) minden jót! 😉
2021. máj. 3. 01:11
 37/53 anonim ***** válasza:
5%
Liz, te vagy az?
2021. máj. 3. 01:14
 38/53 A kérdező kommentje:

Egy sima kérdést tettem fel, ami nem fajult tettlegessegig, csak kiváncsi voltam, de sejtettem h a nők megitelese ebből a szempontból nem jó! Viszont hihetetlen h itt mennyi okos makulátlan apáca van :D beszarás .... 😬 Ja meg a szent megmondó férfiak akiknek a szajhák kellenek... :D vicces.. mondjuk ismeretlenül ilyen jelzőkkel illetni valakit h szajha, miközben nem is ismernek... ez a gáz, nem az h hány pasival szexelek.. azzal nem ártok senkinek de valakit pocskondiázni.. na azzal lehet ártani. Inkább nézzetek magatokba szent fazekak

2021. máj. 3. 01:16
 39/53 anonim ***** válasza:
3%

36 éve életem első szerelme azóta is. A láng ugyan úgy tart 🥰

Inkább neked kellene keresni egy jobb elfoglaltságot, mint hogy itt teszel fel kérdést arról hogy hany férfi fogja neked betenni. 🥰

2021. máj. 3. 01:19
 40/53 A kérdező kommentje:

Államvizsgára készülök :) csak néha kell a kikapcsolódás :) gratulálok a 36 évhez , de tényleg :)

2021. máj. 3. 01:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!