Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Napi 1 doboz cigi milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Napi 1 doboz cigi milyen hatással van a szexualis teljesítményre?

Figyelt kérdés

Barátom 25 éves majdnem tíz éve szívja. Sportos alkata van de kb 5 perc mozgás után már nagyon liheg. Után mindig kéri hogy cseréljük. Ez a cigitől lehet vagy csak lusta mozogni? :)

Mert pl a sportot bírja.

Bár a napi 1 doboz rohadt sok.

2021. ápr. 28. 14:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
44%
Rossz hatással van, nem beszélve a spermára!
2021. ápr. 28. 14:25
 2/16 anonim ***** válasza:
54%
Elnézést kérdező, hogy idepofátlankodok a kérdésed alá, de valaki meg tudná nekem mondani, hogy a sperma "ízére" is kihatással van a sok cigaretta?
2021. ápr. 28. 14:30
 3/16 A kérdező kommentje:
Spermáján nem szoktam érezni, de a száján igen, de kb fél óra után már csak alig.
2021. ápr. 28. 14:32
 4/16 anonim ***** válasza:
34%

Napi 1 doboz??? Jézusatyámfasza hogy van még egyáltalán életben?

Mivel a tüdőt roncsolja, nyilván hatással van a teljesítményre.

Viszont ha sportol és azt bírja, csak az ágyban teszi az agyát h mennyire fáradt, akkor az gyanús

(#2Igen, a sperma izére is hatással van a dohányzás)

2021. ápr. 28. 14:36
 5/16 anonim ***** válasza:
23%

Óóó hagyjuk már, mintha az a napi 1 doboz nem tudom milyen méreg lenne :))

Semmi hatással nincs a libidóra, és a sperma ízére sem a tévhitekkel ellentétben. Ahogy az ananásztól sem lesz édesebb.

Én is pl már pár perc után lihegek, ha egy nővel vagyok, mégpedig azért, mert nagyon durván izgató a helyzet, és amiatt lihegek. Míg pl a 10ik emeletre felszaladok lépcsőn úgy, hogy alig emelkedik a pulzusom. Napi 2-3 szál cigit szívok csak, és én is 25 vagyok.

2021. ápr. 28. 14:40
 6/16 anonim ***** válasza:
62%
Rossz hatással van. Gyorsan kifáradsz, állítólag a farok méret is csökkenhet 1-2cm-el. Impotenciát okozhat.
2021. ápr. 28. 14:57
 7/16 anonim ***** válasza:
46%
Több mint 30 éve dohányzom, de soha semmilyen módon nem volt hatással sem a teljesítményemre, sem a méretemre. 47F
2021. ápr. 28. 15:16
 8/16 anonim ***** válasza:
71%
Impotenciát okozhat, keringésnek nem tesz jót, szóval a merevedéssel is lehetnek gondok, spermaszámot csökkenti, a minőségüket is. Ráadásul az íze is rosszabb lesz!
2021. ápr. 28. 15:42
 9/16 anonim ***** válasza:
28%

A párom 10 éve dohányzik napi 1 doboz kB ami elmegy

Sportol mellette és nem liheg😂

Másképp nem is bírná

Szexben is magasan jobb mint az elődjei

Szóval ez hülyeség

Vagy sokan vannak itt rossz tapasztalattal :)

2021. ápr. 28. 16:11
 10/16 anonim ***** válasza:
46%

Alapvetően a cigi szépen lassan megöl.

Valakit hamarabb, valakit később, szóval valaki hamarabb legyengül, valaki pedig később.

A spermàra rossz hatàssal van. Nem az íze a baj, de szépen lassan terméketlenné teszi az embert.

Ha ez téged zavar, ami full érthető, akkor szakíts. Én férjem se dohànyzik, sose vonzottak azok, akik cigiztek.

2021. ápr. 28. 16:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!