Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napi 1 doboz cigi milyen hatással van a szexualis teljesítményre?
Barátom 25 éves majdnem tíz éve szívja. Sportos alkata van de kb 5 perc mozgás után már nagyon liheg. Után mindig kéri hogy cseréljük. Ez a cigitől lehet vagy csak lusta mozogni? :)
Mert pl a sportot bírja.
Bár a napi 1 doboz rohadt sok.
Napi 1 doboz??? Jézusatyámfasza hogy van még egyáltalán életben?
Mivel a tüdőt roncsolja, nyilván hatással van a teljesítményre.
Viszont ha sportol és azt bírja, csak az ágyban teszi az agyát h mennyire fáradt, akkor az gyanús
(#2Igen, a sperma izére is hatással van a dohányzás)
Óóó hagyjuk már, mintha az a napi 1 doboz nem tudom milyen méreg lenne :))
Semmi hatással nincs a libidóra, és a sperma ízére sem a tévhitekkel ellentétben. Ahogy az ananásztól sem lesz édesebb.
Én is pl már pár perc után lihegek, ha egy nővel vagyok, mégpedig azért, mert nagyon durván izgató a helyzet, és amiatt lihegek. Míg pl a 10ik emeletre felszaladok lépcsőn úgy, hogy alig emelkedik a pulzusom. Napi 2-3 szál cigit szívok csak, és én is 25 vagyok.
A párom 10 éve dohányzik napi 1 doboz kB ami elmegy
Sportol mellette és nem liheg😂
Másképp nem is bírná
Szexben is magasan jobb mint az elődjei
Szóval ez hülyeség
Vagy sokan vannak itt rossz tapasztalattal :)
Alapvetően a cigi szépen lassan megöl.
Valakit hamarabb, valakit később, szóval valaki hamarabb legyengül, valaki pedig később.
A spermàra rossz hatàssal van. Nem az íze a baj, de szépen lassan terméketlenné teszi az embert.
Ha ez téged zavar, ami full érthető, akkor szakíts. Én férjem se dohànyzik, sose vonzottak azok, akik cigiztek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!