Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefekudtem anyukám párjával. Elmondjam neki?
Lefeküdtem anyukám párjával. Ő 49, én 18.
Őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy miert fekudtunk le...
Elmondjam anyunak akkor is, ha biztosan soha tobbet nem fog megesni? Ha igen, hogyan?
18/L
Szivesen örökbefogadnálak! 😉
48Ffi
Az hogy a pasi kezdemenyezett nem menti fel a kis p.csat mar elnezest.
Nem a pasi miatt feltem az anyjat, a helyeben a pasit dobnam. De a lanyomra nem tudnek nezni, egyszeruen eltorne valami bennem. Undorító.
32: Hasonló eseteknél sok lány érzi úgy, hogy nincs más választása, hogy nem mondhat ellent a mostohaapának.
A kérdező nyilvánvalóan sz.rul érzi magát, így nem valami mean girl, aki élvezi, hogy bánthatja az anyját. Most már utólag ő nem sokat tud tenni azon kívül, hogy bánja, és megtiszteli az anyját azzal, hogy nem vágja át.
A lány még gyerek attól függetlenül, hogy a 18-at épp átlépte, teljesen más a felelőssége egy ilyen szituációban, mint egy majd' 50 éves felnőtt embernek, akinek sokkal hosszabb ideje vannak önrendelkezési jogai, és sokkal tudatosabb volt annak tekintetében, mit csinál. A kérdező még azt se érti, mégis mi a fenéért ment bele.
#32: pont ezért ajánlottam én is, hogy ne mondják el, az anyukájával is olyan szinten elromolhat a kapcsolatuk - ráadásul ilyen fiatalon - hogy utána egész életében bánhatja, hogy elmondta. Ki lesz vele az esküvője napján? Vagy a gyereke születésénél, ha most örökre összevesznek emiatt?
A csávó a hibás főleg, legalábbis talán ő jobban, de pont emiatt ne hagyd, hogy ezzel zsarolni próbáljon. Ha ilyesmivel jönne neked, akkor igenis mondd el - de csak akkor. Ha szégyelli magát, megbánja, stb, és nincs rá szükség hogy ez kitudódjon, és ő se akarja ezt ellened felhasználni, akkor tartsátok titokban és felejtsétek el örökre.
Választhatsz:
Vagy a pasi kell fel hamarabb és fog vele zsarolni.
Vagy te zsarolod vele a pasit.
Innentől kb bármit megkaphatsz amit szeretnél! Anyud meg ne is foglalkozz, eddig sem kellett!
Na hogy döntöttél végül? Én voltak az egyik, aki szerint nem érdemes elmondani, mert abból csak a baj van, de ahogy látom, le is pontoztak érte, mert az őszinteség fontosabb egyeseknek, mint hogy ne okozzunk másoknak kibírhatatlan fájdalmat.
De kíváncsi vagyok, hogy mi lett a vége. Ha elmondtad, hogy reagált anyukád? Kitette a csávót, vagy még együtt vannak? Neked megbocsátott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!