Lefekudtem a barátommal védekeztünk meg ellenőriztuk a gumit is (nem volt kiszakadva) de mégsem jön meg, egyépkent is csak 2havonta szokott megjonni lehetek terhes? Egyépkent miért van az hogy csak 2 havonta jön meg neki.
Lehetek terhes?
Vagy lehet valami bajom?
Egyépkent anya volt ár nőgyógyásznal és neki is 2 havonta van.
És azt mondták neki ilyen hosszú a ciklusa és ez normalis
Genetika tőle örököltem
Első alkalommal csináltam védekeztünk lehet nem jön meg lehet valami bajom?
KÉRLEK, ne írd le többször p-vel azt, hogy egyébként.
Nem, nem normális 2 havonta menstruálni, 21-35 nap között normális. El se hiszem, hogy ezt a felnőtt párkapcsolatok között kell valakinek magyarázni.
Ha védekeztetek, nem leszel terhes, de fura, hogy most hirtelen zavar, hogy nem jön meg, ha eddig tök normálisnak gondoltad...
Hány éves vagy?
Nem kéne szexelni ha nem vagy tisztában az alapokkal.
EgyepkentEgyepkentEgyepkentEgyepkentEgyepkentEgyepkentEgyepkentEgyepkentEgyepkent
3 iqval rendelkezo ember, akicsak ba.ni tud.
Ha védekeztek, akkor természetesen igen kicsi a valószínűsége annak, hogy teherbe esett, de a Kérdező helyesírásából kiindulva felmerült bennem a kérdés, hogy egyáltalán tisztában voltak-e azzal, hogy a "gumit" fel is kell helyezni az aktus előtt a hatás kedvéért.
A két hónapos ciklus miatt pedig erősen javasolt lenne egy nőgyógyászati vagy endokrinológiai ambulancia mielőbbi felkeresése. Főleg, ha a Kérdező még nincs a menopausalis kor közelében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!