Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefekudtem anyukám párjával. Elmondjam neki?
Lefeküdtem anyukám párjával. Ő 49, én 18.
Őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy miert fekudtunk le...
Elmondjam anyunak akkor is, ha biztosan soha tobbet nem fog megesni? Ha igen, hogyan?
18/L
#24: jó, ebben lehet valami... de akkor viszont itt a lehetőség: ha úgy látod, hogy nem szeretik egymást kellően, és anyukádnak jobb lenne, ha nem lenne vele, akkor itt van a kezedben egy mindent ütő aduász, és mondd el neki, majd pedig készülj fel a költözésre, mert valszeg valakinek mennie kell majd.
De ha nincs gond amúgy a csávóval, és mindenki megérdemel még egy esélyt, akkor ne tudódjon ki soha.
Kérdező, én voltam, aki a kezdeményezést kérdezte.
Ha ő kezdte, akkor már szólnod kéne anyukádnak. A pasi most arra játszik, hogy szégyelld magad, és hogy attól félj, krvának fog nézni anyud, és rád fog haragudni. Biztos benne, hogy nem fog kiderülni, és idő kérdése, hogy a szégyenérzetből hallgatásod miatt újra rád hajtson. Ez a típus ilyen. Most már meg van nyugodva, hogy használhat nyugodtan téged is anyukád mellett, mert félsz beszélni róla. Csúnya dolgok lehetnek belőle, ha a fejedre nő. Ne akard ezt. Elsősorban neki kell szégyellnie magát, amiért rámászott a nevelt lányára, és amiért megcsalta a párját.
Ne mondd el , de próbáld lebuktatni. Tuti félre jár , ha képes volt a párja lányával is ezt tenni . Ráadásul úgy h ő kezdeményezett .
Elhiszem h kapuzárási pánik meg fiatal husi voltál de ez több a soknál.
Te meg keress valami hozzad való pasit, aki lerendez az ágyban mert szerintem nem igazán élhetsz szexuális életet , ha ebbe belementél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!