Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A mai magyar lányoknak miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai magyar lányoknak miért ilyen alacsony a libidójuk?

Figyelt kérdés

Ez komoly kérdés. Nekem és a haverjaimnak is ez a tapasztalatunk. Olyanok is, akik elég jó pasik mindenféle mérce szerint, mielőtt jönnének a válaszok, hogy velem van a baj.

A magyar lányok nagy része egyáltalán nem keres egyéjszakás kalandokat. Én pl. jóval több külföldi lánnyal jöttem össze a bulinegyedben, mint magyarral. Azt még megértem, ha sokan félnek egy idegen lakásába felmenni, de stabil párkapcsolatban is sokszor kéretik magukat a nők.

Szoktam olvasni ilyen párkapcsolati blogot, és mostanság több hosszú cikk is megjelent, amiben nők írnak arról, hogy sokszor csak a férfi kedvéért mennek bele, hogy legyen minden nap együttlét. Persze a fordítottja is van, alacsony libidójú férfiak is vannak, megemlítem a kiegyensúlyozottság miatt.

Németországban, amit hallok a kinti ismerőseimtől, ez egyáltalán nem így van, ott a nők is proaktívan keresnek mind egyéjszakás mind hosszútávú kapcsolatokat és kiegyenlítettebb a helyzet szexualitás terén is. A személyes tapasztalatom kevés, de az feltűnt, hogy sokkal könnyebb volt odakint Tindereznem, mint itthon. Nyíltabbak, egyenesebbek voltak a lányok és kezdeményezőbbek is, nem tőlem vártak mindent.

Van néhány tippem, hogy ez miért van így, de nem szeretném befolyásolni a válaszokat.

2021. ápr. 26. 15:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
19%

Kérdező! Ha 20-as éved elején járó magas, jótestű srác vagy, akkor 9-10-es hozzászólótól kaptál ajánlatot.

Róla azt tippelem, hogy kb. 30-35 éves, multinál callcenteres, nyelvszakon végzett tanárképzőt, kb. 168 cm és 65 kg.

2021. ápr. 26. 16:33
 12/19 anonim ***** válasza:
82%

#11: Remek megérzéseid vannak, ha nőkről van szó! Adhatnál tanácsokat másoknak is, szerintem pénzt is kérj érte, hisz ha jó vagy valamiben, ne csináld ingyen:)

Csak 30as férfiakkal ismerkedem, huszonéves vagyok, jogász. De amúgy nagyon közel volt, egész jól tippeltél:)

#9,10

2021. ápr. 26. 16:50
 13/19 anonim ***** válasza:
9%
A magyar lányok keresztény konzervatívak. Úgyhogy a szexualitást hagyjuk meg a hanyatló Nyugat ópiumának.
2021. ápr. 26. 17:27
 14/19 anonim ***** válasza:
14%

Oké. Egy kicsit csapda, ha 30-asokkal ismerkedsz, csak legszebb éveidet rabolják. Elvisznek szép helyekre, kapsz tőlük drága holmilat (amik gyorsan divatjamúltak is lesznek).

Azok a nők lesznek sikeresek, akik családi életet is korán kezdik, belőlük a diplomásoknak 35 éves korukra már szokott lenni férjükkel közösen sorháza, családi háza (persze sok hitellel). Meg persze a gyerekek nevelése is boldogság ép lelkületű nőnek. Szakmai karrierben is igyekvőbb egy családos nő.

Míg azoknak a csajoknak akik idősebb, pénzesebb pasasokkal éltek 35 éves korukra csak pár bőrönd egykor drága holmijuk lesz, diplomásként is csak valami kényelmes rosszul fizető munkát végeznek. Pl. jogász is lehet közigazgatásban egy sima ügyintéző.

#8, #11

2021. ápr. 26. 17:33
 15/19 anonim ***** válasza:
14-es hozzászólásom 12-esnek írtam.
2021. ápr. 26. 17:33
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

7es válaszoló nagyon ki van😆 kifejezetten írta hogy mind egyéjszakásban mind párkapcsolatban, szóval mindig.

Kérdésre a válasz: én úgy tapasztalom hogy elég sok csaj van aki napi egy két szexet igényel. Legalábbis addig amíg nincs gyerekük. Nagyon sok csaj panaszkodik hogy nincs elég szex otthon. Pasiktol még nem is hallottam.

2021. ápr. 26. 17:41
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

#14: folytatódik a remek elemzés teljesen ismeretlenül:D

Miből gondolod, hogy pénzes pasikra hajtok? Meg mi az hogy idősebb?:D ha én pl 29 vagyok és a pasi 30 akkor már idős pénzes pasiról van szó? Meg miből gondolod, hogy nekem nincs gyerekem? Csomó hülyeséget hordasz össze...

Azok a nők lesznek sikeresek, akik korán szülnek? Aztán leírod hogy lesz egy fél háza sok hitellel:D kicsit ellentmondásos nem? Meg miért lennének a munkában igyekvőbbek? Pont hogy aki fiatalon megy szülni, annak kb 0 munkatapasztalata van, majd 30 évesen akar elkezdeni karriert építeni a 0ról, azok vannak rosszabb helyzeben és nagy részük nem is tud elérni olyan szakmai sikereket, mert annyira lemaradtak, plusz a gyereknevelés annyi időt vesz el, hogy a többség amúgy is csak részmunkaidőben tud dolgozni még hosszú évekig.

Ezzel szemben szerinted az a nő, aki minden idejét és energiáját a karrierjére tudja fordítani egészen 35 éves koráig, az egy csóró, szar munkahelyen robotoló megkeseredett ember lesz?:D

Komoly a logikád

2021. ápr. 26. 17:58
 18/19 anonim ***** válasza:

17-es:

Oké, akkor inkább nem folytatom, csak kötözködésnek éreznéd. Tényleg minden jót kívánok neked.

2021. ápr. 26. 18:21
 19/19 anonim ***** válasza:
90%
Én örülök, hogy kevesebb a ribi. :) szépen, erkölcsösen, úgy a jó.
2021. ápr. 26. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!