Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányokhoz a kérdésem, miért jönnek be az alacsony lányoknak a magas fiúk?
Az összes nőnek a magas férfiak tetszenek. Ezért.
1# Fordítva azért, mert a férfiakat nem érdekli a nő magassága.
Egyszer randiztam egy sráccal, aki egy fejjel alacsonyabb volt tőlem (177 cm vagyok) Életem egyik legrosszabb emléke, baromi kínosan éreztem magam :D
Azóta nincs ideálom, csak annyi, hogy az illető minimum egy magas legyen velem, vagy magasabb.
1. Ne általánosíts. Én is 160 vagyok és nem akarnék túl magas pasit mert egyrészt fájna a nyakam X idő után és a pasim is begörnyedne mellettem.
2. Viszont nem is kizáró ok. Ha beleszeretek a személyiségébe meg tudnám szokni hogy magas. Max dobok a ritikülbe kis létrát 🤣
Na de viccet félretéve egyébként valahogy mégis jó érzés egy magas pasi, mivel kicsi vagyok és jó ha megvéd.
És nem. Ez nem az apakomplexus. Az az apakomplexus amikor 20+ évvel idősebb pasival akarja megd_gatni magát a csaj. Az hogy valaki szimplán csak védelemre vágyik nem abnormális.
A házőrző kutyától is elvárom, hogy megvédjen mégsem indulok be rá szexuálisan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!