Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokhoz szólna a kérdésem 165cm nagyon alacsony?
Figyelt kérdés
2020. jan. 16. 18:08
1/21 anonim válasza:
Határeset. Párom 172 centi, én 159 centi vagyok.
3/21 anonim válasza:
Igen, az nagyon alacsony. Kivéve ha lány vagy, akkor még elmegy. 22N
4/21 anonim válasza:
Tudod hogy ezzel a kérdéssel itt csak rontod az esélyed az önbizalomra? mindenre igen a válasz. Itt támadni fognak a saját nézőpontjukkal, elvárásokkal akár akaratos direkt támadással te meg szarul fogod érezni magad mert elhiszed hogy ez a valóság. Ez lesz a te valóságod. Szégyelni fogod hogy milyen magas vagy, neked csak ennyi jutott, te nyomorult vagy és aztán ezt fogod teremteni. Meg akarsz felelni mindenkinek pedig csak magadat kéne szeretni, elfogadni, bízni magadban és megkapod a párod. :)
5/21 anonim válasza:
Nálam is határeset. Én 155 cm vagyok.
Talán a nagy átlaghoz alacsonynak számítasz, de azért biztos lesz kivétel, akinek ez kevésbé fontos.
6/21 anonim válasza:
Nekem elég alacsony lenne, én 176 cm vagyok.
7/21 anonim válasza:
Igen, nekem az. 178 cm magas vagyok
8/21 anonim válasza:
Én 160 cm vagyok, nekem nem lenne alacsony. De minden mással így vagyunk, nem? Van, akinek jó, van, akinek nem. Most nézhetünk itt sok féle tulajdonságot. Biztos egy csomó nő van, akinek éppen jó, vagy nem eszerint választ.
Szerintem ne foglalkozz ezzel, ne frusztráljon. Ekkora vagy, és kész. Gondold el, a 195 cm-eseknek sem könnyebb párt találni... :D
9/21 anonim válasza:
Lánynak tökéletes magasság,fiúnak nagyon alacsony.
10/21 anonim válasza:
A haverom is ekkora, mégis egy csomó lány körberajongja.
Én pl 162 cm vagyok, szóval nálam is nagyobb a 165.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!