Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányokhoz szól a kérdésem, miért csak magasabb pasival akartok járni?
Figyelt kérdés
Abba mi jobb,mint ha nagyábol egymagas párotokkal , akárhogy vagytok oldalra fordulsz és egyből a szemébe tudsz nézni és megcsokolni mondjuk??
23 éves 170magas F
#magas #kapcsolat #magas fiú #magas srácok #maggasabb #maggas #alacsony srácok #-alacsony fiúk #magasabb férfi #alacsonyabb férfi
2019. aug. 6. 11:14
1/12 anonim válasza:
Nekem volt több olyan barátom is, akivel kb. egy magasak voltunk. De még olyan is, aki 1-2 cm-rel alacsonyabb volt, mint én. Úgyhogy ez nem igaz.
2/12 anonim válasza:
Én járnék veled, magasabb vagy nálam. Nem rondítasz a komfortérzetembe.
3/12 anonim válasza:
Mert a magas termet férfias. Persze le fogsz pontozni, mint egy sértődött óvodás, de attól még ez tény. Viszont 170 centivel is simán találhatsz magadnak párt, akár veled egymagasat is.
4/12 anonim válasza:
A nők jó része azt szereti ha magas sarkúban is picit magasabb a partnere. A nők többsége 6-8cm magas sarkúban szeret megjelenni, a magasabb már elég kényelmetlen, de van aki 10cm is bevállalja(persze nem hosszasan gyalogolni). Férfiként is vehetsz fel emelt sarkú cípőt, az kb 2-3 cm emel a magasságodon. Szóval az 5cm magasságkülönbség így indokolt.
5/12 anonim válasza:
Egymagas is jó. 180cm mellé nem hordok magassarkút.
6/12 anonim válasza:
Mert a férfiasság egyik mértéke, hogy magasabb legyen nálam. Mondjuk engem nem nehéz túlszárnyalni, mivel 158 cm vagyok.
8/12 anonim válasza:
Mert férfias a magasság, jó felnézni a férfira. Ettől függetlenül voltam már hulla szerelmes 160 centis fiúba is.
9/12 anonim válasza:
mert egy medvének érezném magam a barátom mellett, ha nagyobb lennék.
én 160 cm vagyok, szóval a te 170 cm-del semmi bajom nem lenne. magassarkút is hordanék.
10/12 anonim válasza:
Én inkább a kb. egymagasat preferálom, mint az egy fejjel magasabbat. 168 cm vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!