Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért annyira vonzóak,és miért van nagyon jó alakjuk az alcsony lányoknak?
Nagyon sok alacsony lány nagyon szexi, pici fenék közepes vagy kicsit nagyobb mellel, aranyos tekintettel.
Még sajnos soha nem voltam ilyen barátnőm, de az ágyban is nagyon jók lehetnek, könnyű őket ide-oda helyezni szex közben, és lehet még ügyesek is?
A testméret nem áll egyenes arányosságban az ügyességgel.
Azért lehet vonzó számodra, mert egy alacsony ember összességében arányosabb, mint egy magas. A magas embereknek hosszú végtagjaik vannak (általában)
Alapvetően szerintem azért vonzóbbak, mint valami nagydarab, debella nő, mert látványra is esztétikusabbak, meg mivel könnyűek, könnyen lehet őket ide-oda pakolgatni szex közben.
Pl. bármikor felkapod, és a farkadba ülteted, nem kapsz sérvet a 45 kilójától, mintha egy 100+ kilós dömperrel próbálnád ugyanezt megcsinálni.
Mondjuk lehet, hogy valaki egy 100+ kilós dömperrel is megcsinálja ezt, de őt úgy hívják, hogy Fekete Laci.
Utolsó: neked jól esik ha másokat sértegesz a testük miatt? :D Mielőtt ezzel jönnél, elég messze vagyok a 100 kilótól, de nem 45 vagyok. (De úgy alapból a 100+ kilós nő nem olyan gyakori jelenség...)
Amúgy ha te "férfiként", csak 45 kilós nőket tudsz pakolgatni szex közben, akkor sajnálom, de veled van probléma :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!