Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miert van az ha első alkalommal nem áll fel sehogy, vagy lekonyul mindug behatolás előtt?
Izgul, stresszel, teljesítési kényszert érez. Amíg nem tudja teljesen elengedni magát a jelenlétedben, ez előfordul.
Egyébként ez új partnernél bárkivel előfordulhat.
Azért van, mert sokak hiányoztak az iskolából, vagy élvezettel írnak ide badarságot.
Nem kell neki nagy feneket keríteni, vérpénisz típus vagy.
Mindegyiknek megvan az előnye és a hátránya, az egyik pont ez.
Ha izgulsz, stresszelsz, vagy elvonja valami a figyelmedet, annyi a merevedésnek.
Viszont érzékenyebb, ezért könnyebb mereven tartani jó sokáig ;)
ráparázol lelkileg....
teljesítménykényszer.
Én si voltam így.
Le kell Sz*rni, és önzőnek lenni. Nehéz, de nekem pl így sikarült.
Ha egy darab "húsnak" néztem az akkor csajom akkor ment a szex.
ha úgy indultam neki, hogy örömet akarok szerezni stb, tehát kicsit nyálasan, akkor besült és nem állt fel...
Szóval relax, legyél önző, lazulj le szex előtt
A fentiek mind igazak lehetnek. Ha mentális az ok. Viszont érdemes elmenni urológoshoz, ő majd megmondja, van-e szervi oka. Ha azt kizárja, akkor nyugodtan törődhetsz a mentális oldalával a fentiek alapján.
Plusz a rossz vérkeringést lehet orvosolni sporttal (kardió főleg), és napi 1-2 perc gyertyaállás is segíti a merevedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!