Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép lányoknak nehezebb barátot taláni?
#1 jól leírta
Nem csak jól nézek ki, de intelligens is vagyok és van egy halom jó tulajdonságom, ami egy kapcsolatban fontos. Kb ilyen tipikus wife material vagyok. Baromi nehéz olyat találni aki hasonló személyiség és ha találok is valakit akire azt mondom oké csináljuk, az is önbizalomhiányos lesz mellettem, nem érzi magát elég jónak, előjönnek a komplexusai, majd megcsal egy igénytelenebb és csúnyább nővel, hogy egy kicsit jobbnak érezze magát...
Manapság ahogy észrevettem nagyon nagyon kevés az olyan ember, aki rendben van magával, tisztában van az értékeivel és van egy egészséges önbizalma, emiatt nem érzi magát kevesebbnek, ha olyan társaságban van, ahol mondjuk vannak nála okosabbak szebbek stb. Szinte 100 emberből ha 1 ilyen lehet sokat mondtam. Nem kell beképzeltnek lenni, az a másik véglet, viszont ami van jó tulajdonsága az embernek, ill amit elért az életben, azzal legyen tisztában és legyen rá büszke. Na meg ne másokhoz hasonlíthassa magát! Ez nagyon fontos lenne
Ez olyan hülye meghatározás hogy szép.
Mindenki tetszik valakinek, tehát nekik az a szép.
De akit a nagy általánosságba szépnek mondanak, az szerintem csak egy kikent pláza macska, ami kimondottan csúnya nekem.
Igaz hogy aki nincs kisminkelve erősen azt nem rajongják körbe , mint a döglegyek a dögöt.
EGy szolidabb nő akit alig lehet észre venni az sokall szebb tud lenni azoktól a celebektől.
Dehát a média is nyomja hogy ki a húúú de szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!