Csak szerintem van nehezebb dolga a lányoknak ismerkedés terén? Ez mitől lehet?
Akár párt, akár barátot akarnak találni.
Az oldalon (de más online platformokon) is meg lehet figyelni, hogy ha egy fiú ír ki kérdést barátkereséssel vagy párkereséssel kapcsolatban, akkor jön max. 1-2 válasz, de azok legalább őszinte szándékúak. Ellenben ha egy ember kiír bármit, ami nem is feltétlenül ismerkedős szándékú, de a kérdés/válasz végére odaírja azt a bizonyos "L" betűt, akkor privátüzenetek armadája fogadja perceken belül. Ez elsőre úgy tűnhet, mintha a lányoknak egyszerűbb dolga lenne, de ha belegondolunk, hogy a kb. 10-20 privátnak amit kapnak napi szinten a 90%-a teljesen gyökér személyektől származik, a maradék 10% normálisnak mondható személy pedig elveszlik a sok üzenet között, akkor lehet azt mondani, hogy nincs olyan könnyű dolguk, nem? :D
Arról nem is beszélve, hogy ez mennyire el tudja venni a kedvüket az ismerkedéstől, mert azt látják, hogy a fiúk többsége hátsó szándékkal rendelkező lelki sérültekből áll.
Néha nem szoktam odaírni a válaszok végére, hogy fiú vagyok, és egyből kapok olyan privátokat, hogy megijedek tőlük, ilyenkor arra gondolok, hogy a nők minden nap ilyen egyedekkel kell, hogy szenvedjenek, ami nem lehet fun.
Szerintetek mitől alakult ez ki az online világban? A fiúk nem tanultak meg ismerkedni? Vagy mi okozhatja ezt?
Szerintem meg sokkal nehezebb.
Elég is hozzászólni egy lány barázkozós kérdéséhez lányként, hogy lenne kedvem barátkozni. Máris jön a sok (sokszor ugyanaz az ember, akivel már beszéltem, és tudom, hogy csak az indítás szép nála, utána meg átmegy peverz szexistába) "korod?" "Hol lakx?" privát üzenet jön. Ez a jobbik eset.. van aki már eddig se jut el, csak küldi a dickpicet.
#1: Ebben így nem értek egyet, legalábbis én még lányt nem sokszor láttam személyesen kezdeményezni, fiúkat inkább. Egyébként az utolsó mondataidra: nem akarom megpróbálni, most is van barátnőm és nem volt még gondom a párkereséssel, pedig nem vagyok egy Adonis és a személyiségem is inkább furcsa mint vonzó. Ezért is nem értem, hogy miért van egy srácnak szüksége arra, hogy minden nőnemű egyednél bepróbálkozzon itt pl. privátüzenetek formájában, akiről tényleg nem tud semmit, csak azt, hogy van nunija. :P
#2 és #4: És szerintetek ez olyan hű de jó mulatság? :D Ha ti napi szinten 500 üzenetet kapnátok, amiknek a fele pöcskép, a másik felének pedig a 90%-ával 2 értelmes mondatot nem lehet váltani, akkor is ilyen jónak látnátok a dolgot? Ezt írtam a kérdésben, a maradék 10% értelmes srácra már elmegy minden életkedve a lányoknak a sok nyomi miatt.
#3: Tudom, hogy ilyenek, én fiúként is kaptam már párat, mert azt hitték lány vagyok a válaszom/kérdésem alapján vagy épp melegek írtak, amivel amúgy semmi bajom, de egyik nemtől sem fogadom szívesen a nudeokat első bemutatkozásként. :D Az ilyen elég demotiváló tud lenni, párszor hagytam már itt az oldalt ilyenek miatt, mikor csak haverokat kerestem volna, erre repkedtek a farkak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!