Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozott már más is démon-lánnyal?
Démon-lánnyal még sosem, mert annyira még sosem voltam beszívva :D
A tréfát félretéve, nem "köztetek" van vonzalom csak egyik oldalról - te vagy oda a csajért. Hogy mit tegyél? Hát' azt bro' amit minden csajjal aki tetszik és (ha jól értem) független az ember - nevezetesen szépen megszólítod, beszélgetsz vele és megpróbálod felszedni.
A szerelmek kétféleképpen kezdődnek: vagy megismered a lányt, és a személyisége vonz hozzá, vagy ránézel, és épp olyan, amilyenre az álmaidban vágysz. Hogy ebből mi lesz, az csak rajtad múlik, mármint azon, hogy a te személyiséged is vonzó lesz annak a lánynak, illetve a második esetben, hogy te is a lány álmainak a lovagja vagy-e, ránézésre.
Szerencsére a lányoknál a külső tulajdonságokat több dolog is felülírja: személyiség, képességek, tudás, erő, hatalom, olykor pénz, gazdagság, szóval ha nem vagy egy Adonisz, akkor is van esélyed.
Ismerős az érzés :D
Vannak lányok akiknek ha a szemébe nézel tényleg azt érzed, hogy benne egy démon rejlik.
Na most itt nem feltétlen tévedsz nagyot. Persze ez itt nem az ezotéria csoport így nem mennék bele jobban. :P
Ritka. de egy ilyen lány a legjobb minden téren.
Ráadásul a démonok ragaszkodóak. Nem az van, hogy össze vissza fűvel fával. Ha megbabonázott akkor csak annyit tudok mondani, hogy hódolj be neki. :D
Tegyél meg mindent, hogy megszerezd és megtartsd.
Ha tényleg démon?
Néz utána a démonoknak, hogy képben legyél :D
Én élvezném ha ténylegesen egy démon lenne. Sokkal érdekesebb a kapcsolat mint egy emberrel. Max az energiádból táplálkozik de elvágni nem fogja a torkod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!