Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség lenne összejönni egy 15 éves lánnyal és csak "arra" használni? :D 23F
51, ha te szerelmes vagy akkor csak dugni akarsz egyet? Nem. Ha az ember szerelmes, akkor párkapcsolatot szeretne azzal akibe szerelmes.
És az első tök más mint az akárhányadik. Az fontos és meghatározó.
50-es! Ugyan nem nekem írtad de beleszólnék:
Igen? Akkor hagy mondjak el valamit. Én egy tipikus népszerű lánnyal veszítettem el a szüzességemet. Nem voltam szupermenő, nagyarc, hanem a csendes, ideje nagy részét egyedül töltő 17 éves kamasz. Az ilyenek csak úgy elvétve barátkoztak velem, mint a hozzám hasonló is. De egyébként sosem volt bajom senkivel, engem bírtak. Ez a lány is. Bár ő 18 volt, egy fejjel magasabb mint én, és szupermenő, ő is beszélgetett velem időnként. Suli után is. Óvatlanul beleszerettem. Több volt köztünk, de nem akarta híresztelni - nem gond, mert én sem. Elhívott a koliból a lakásába egy este. És megtörtént. Másnap azt mondta felejtsük el. Aranyos vagyok, szeret, de sosem fog működni. És nem akar megbántani.
A napnál is világosabb, hlgy egyszerűen csak sosem vállalta volna fel, hogy velem van, szégyellt engem. Csak tetszett neki, hogy szerényen körülrajongtam. És a macsókat egy dugás erejéig lecserélte. Sokáig szenvedtem. De azért elmúlt. Tudomásul vettem, hogy tini szerelem, ami mindenkivel előfordul, az első szerelem ahogy írta valaki: múló dolog. A kamaszokat összezavarják a hormonok, az első szerelem, sok esetben. Naivak. De vasból vannak. Nem esnek maguknak késsel ha átverik őket.
Meghatározó. Az egyetlen amit akkor megtanultam, hogy hogyan nen akarok szexelni. Esetlenül, fantáziátlanul, nyomin, úgy hogy irányítgatnak.
Eddig a napig rég eszembe sem jutott, és nem is fáj az emlék. Végülis egy esetlen nyomi dugás volt, de eszetlen nagy király is vagyok asszem. Így aztán, én is fatökűségnek, fapinaságnak tartom, ha egy életre megsértődik valaki. És a lányok se jobbak. Bár ettől függetlenül nem tartom helyesnek sem.
Fhuuu de megmutatnám ezt a kérdést a lány apjának :D
Azthiszem nem örülne :'DD
53, soha nem fogsz tudni nő-aggyal gondolkodni, ahogy én sem tudok férfi-aggyal.
A nőknek nem annyi a szüzesség elvesztése (persze biztos itt is vannak kivételek, mint mindenhol) hogy essünk már túl rajta hogy utána felnőttnek érezhessük magunkat és menőzhessünk a haverok előtt hogy mi már szexeltünk.
Fáj is, vérrel is jár, ez egy rituálé, nagyon is fontos az időpont, a körülmények, és a másik személye.
Sőt, tovább megyek: hülyén hangzik, de a mai napig szinte egy spirituális élményként élek meg minden aktust. Mert annyival több puszta fizikai reszelésnél... Összeolvadás azzal akit szeretek, több mint testi dolog. Akkor érzem lelkileg is a legközelebb magamhoz, amikor bennem van. És ne egy ilyen romantikus, heti egyszeri, sötétben szexelős dolognak képzeld el, szeretem durván, tempósan, keményen, sokszor. Látszólag semmi romantika nincs benne, mégis a lelkiek miatt vagyok extázisban, a testi önmagában annyit érne mint egy maszti. A nők többségének egyszerűen többről szól a szex, mint a férfiak nagyrészének.
És ehhez az egészhez még hozzájön, hogy jelen esetben egy 15 éves lányról beszélünk. Ha visszagondolok, 15 évesen annyira gyerek voltam még. Totál felnőttnek hittem magam, azt hittem hogy én mindent tudok a világról, ráadásul mindent jobban mint mások. Hát nem így volt. Egy tapasztalatlan, rémült kislány voltam. Ahogy az összes többi ebben a korban. Egy tininek akkor is nehéz az élet, ha nem történik ekkora törés az életében. A többségnek egy ilyen pofára ejtés nélkül is marha nehéz elfogadnia önmagát. Az a baj hogy sok kis takony fel sem fogja hogy ha ezt megteszi, mit okoz a lelkében.
Nekem hála az égnek jó élmény volt az első alkalom, és ez az oka annak hogy ma ilyen egészséges a szex-szel a kapcsolatom, nincsenek bennem gátak, maximálisan meg tudom élni a szexualitásom. Mert az első élmény pozitív volt.
Nem volt minden barátnőm ilyen szerencsés, a különböző sztorikból plusz a saját tapasztalataimból könnyű volt összerakni a képet hogy egy lánynak mennyire meghatározó az első alkalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!