Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség lenne összejönni egy 15 éves lánnyal és csak "arra" használni? :D 23F
....Na most en ertem h nem tul jo ha kihasznalja meg stb de semmit nem tudtok tenni sajnos nem sajnos mert ha a lany szerelmes bele foleg egy 15 eves akkor meg akar felelni a pasinak es ugyis meg fogja tenni amit nem kene 💁 ezt max akkor tudna barki megakadalyozni ha ismerne a lanyt meg a pasit de igy csak remenykedunk😕
26L
42, 43
A kérdező megkérdezte, hogy ez szemétség-e. Mi leírtuk. Tisztában van vele mindenki, hogy nincs rá sok esély, hogy visszavegyen a kérdező, és csomót kössön a farkára, de mi csak válaszoltunk egy kérdésre. Nem világot váltani jöttünk, csak kialakult egy vita. Egy szar vita, de erre futja, legalább érvelnek benne.
47, más valakit megdugni, meg megint más egy szűz, full szerelmes, 15 éves gyereket.
Az első alkalom nagyon fontos egy lánynak, az egész életére kihatással van. Én szerintem meg is öltem volna magam ha így kellett volna elveszítenem a szüzességem, hogy csak átvernek és kihasználnak, majd eldobnak🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!