Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szemétség lenne összejönni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemétség lenne összejönni egy 15 éves lánnyal és csak "arra" használni? :D 23F

Figyelt kérdés
Saccperkábé másfél hónapja beszélgetünk, találkoztunk már egyszer de nem kettesben hanem baráti társaságban. Nagyon jó csaj, adnám :D Komolyat nem akarok de ő azt mondta hogy szerelmes lett belém. Tapasztalatlan, én lennék neki az első.
2021. ápr. 20. 00:04
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim válasza:
92%

Szia! Remélem elolvasod ezt, és egy kicsit is átértékeled a dolgokat magadban.

16 éves voltam amikor egy hozzád hasonló korú pasival össze jöttem. Szüleim nagyon nem nézték jó szemmel, apám főleg teljesen ki volt. Elhanyagoltam a tanulást, csak rá figyeltem. Nagyon szerelmes voltam belé. Aztán kiderült hogy barátnője van, és párhuzamosan csalt. Teljesen magamba zuhantam, hetekig nem beszéltem senkivel, életem egyik legrosszabb időszaka volt. Így 2 év után is ha visszagondolok beleremegek, annyira szörnyű volt. Gondolom ez rád nem fog hatni, sőt...De ha ezt olvassa valaki aki hasonló cipőben jár, vagy ha kedves kérdező, te olvasod, és kicsit is másképp gondolod, már megérte leírnom.

Ne verd át azt a lányt, könyörgöm..

18L

2021. ápr. 20. 11:27
 32/62 anonim ***** válasza:
19%
Jól teszed. Bár én inkább komoly kapcsolatba lennék vele abba is lehet baszni.
2021. ápr. 20. 14:57
 33/62 anonim ***** válasza:
12%
Nos, végülis tapasztalatot szerez a csaj ha lefekteted.
2021. ápr. 20. 15:13
 34/62 anonim ***** válasza:
91%
Én nem tudom elhinni 32-es és 33-as válaszát...
2021. ápr. 20. 15:15
 35/62 anonim ***** válasza:
91%
32-es és 33-as válaszolónak: Gázak vagytok...
2021. ápr. 20. 15:17
 36/62 anonim ***** válasza:
90%
Undorító és szánalmas vagy.
2021. ápr. 20. 15:50
 37/62 anonim válasza:
92%

Igaz én már idősebb vagyok nálad, de ha én lennék annak a lánynak az apja, és megtudnám mit szeretnél művelni a lányommal, na addig élnél fiam!

45F

2021. ápr. 20. 16:54
 38/62 anonim ***** válasza:
0%
37: ugyan már. A lányod naivitásáért részben te is lennél felelős. Egyébként pedig szórakoztam már 17 éves lánnyal. A szex jó volt, kedves volt de nem voltam belé szerelmes. Ő pedig belém zúgott. Persze a szülei ellenezték, hogy velem találkozgasson. Lényegében a karjaiba lökték. XD Egyébként pedig tudatosítottam a kedves papával, hogy vigyázzon a fenyegetőzéssel, mert engem nem lehet megfélemlíteni. Ha pedig rám küldte volna a haverjait, nem úszta volna meg. Szerencsére nem lett semmi ebből. Időben felfogta, hogy velem nem lehet kikezdeni, mint a lúzerekkel akik korábban a lánya körül legyeskedtek. Egyébként pedig nem tudom mit van úgy oda. Lepedőakrobatát faragtam az addig mimóza kislányából, inkább hálás lehetne, hogy a lánya tudja mit kell kezdeni a szájával, meg a puncijával. És túlélte mint bárki.
2021. ápr. 20. 19:52
 39/62 anonim ***** válasza:
92%

38!

Na idefigyelj...Lehet hogy nagyon nagy arcnak hiszed magad, és biztos hasonló vagy mint a kérdező, de nekem ti nem magyaráztok. Kihasználni egy lányt, aki szerelmes a hapsiba, undorító dolog. Mondom ezt férfiként.

2021. ápr. 20. 20:10
 40/62 anonim ***** válasza:
4%
39: Hé, csigavér. Ilyen a szerelem. Múló dolog, egyébként ki ne használná ki a lehetőséget? Pff.
2021. ápr. 20. 20:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!