Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség lenne összejönni egy 15 éves lánnyal és csak "arra" használni? :D 23F
Szia! Remélem elolvasod ezt, és egy kicsit is átértékeled a dolgokat magadban.
16 éves voltam amikor egy hozzád hasonló korú pasival össze jöttem. Szüleim nagyon nem nézték jó szemmel, apám főleg teljesen ki volt. Elhanyagoltam a tanulást, csak rá figyeltem. Nagyon szerelmes voltam belé. Aztán kiderült hogy barátnője van, és párhuzamosan csalt. Teljesen magamba zuhantam, hetekig nem beszéltem senkivel, életem egyik legrosszabb időszaka volt. Így 2 év után is ha visszagondolok beleremegek, annyira szörnyű volt. Gondolom ez rád nem fog hatni, sőt...De ha ezt olvassa valaki aki hasonló cipőben jár, vagy ha kedves kérdező, te olvasod, és kicsit is másképp gondolod, már megérte leírnom.
Ne verd át azt a lányt, könyörgöm..
18L
Igaz én már idősebb vagyok nálad, de ha én lennék annak a lánynak az apja, és megtudnám mit szeretnél művelni a lányommal, na addig élnél fiam!
45F
38!
Na idefigyelj...Lehet hogy nagyon nagy arcnak hiszed magad, és biztos hasonló vagy mint a kérdező, de nekem ti nem magyaráztok. Kihasználni egy lányt, aki szerelmes a hapsiba, undorító dolog. Mondom ezt férfiként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!