Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Együtt tudnál lenni egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt tudnál lenni egy ilyen nővel hosszú távon-?

Figyelt kérdés

Tegyük fel párkapcsolatban vagyunk egy ideje.

---

Erotika terén megadom a pettinget (orál-kézi minden mennyiségben, néha deepthroat is, illetve bármilyen "perverzebb dolgodat" szívesen fogadom és partner is vagyok az ilyesmiben. Análozni is lehet néha, gumi nélkül beleélvezéssel. Nekem kevés az igényem ilyen téren, hogyha heti 1x kielégítenek ujjal, dildóval szájjal az nekem bőven elég szex terén.

VISZONT a vaginális behatolást egyáltalán nem szeretem. Leginkább nem csinálom, de ha néha megengedem, akkor is csak gumiban lehet szex és nagyon ritkán. (pár hetente, de a legjobb ha az a formája egyáltalán nincs) Gumi nélküli vaginális szex szóba sem jöhet, ez nálam a legnagyobb tabu, amit soha semmilyen esetben nem adok meg!

El tudnál képzelni tartós kapcsolatot egy ilyen nővel? Nem összejárást, nem barátok extrávalt.. Tartós kapcsolatot, ahol a felek nem csalják meg egymást, hanem egymás mellett élnek és egymás mellett is öregednek majd meg?

Amiatt írtam ki a kérdést mert kapcsolatban vagyok, viszont nekem tényleg ennyi fér bele, ez az amit nem érzek iszonyúan rossznak. Ha megengedném a gumi nélküli vaginális szexet akkor már borzalmasan érezném magam, nekem az pedig nem kell. Ergo, ennyit tudok nyújtani. És féltem a kapcsolatom. Hogy hosszú távon mi lesz majd vele.

(Pm-eket nem kérek, én a jelenlegi párkapcsolatom miatt aggódom, nem keresek se újabb kapcsolatot, se kalandot. :D Megértésedet köszönöm!)

2021. ápr. 18. 19:56
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
11:48 azta, mennyi elvárás.. azt megkérdezhetem hogy mit nyújtasz egy nőnek cserébe?
2021. ápr. 20. 12:02
 32/34 anonim ***** válasza:
#31 Hol látsz te itt elvárást? Az már elvárásnak számít hogy szeretnék normális szexuális életet élni azzal nővel akibe mondjuk szerelmes is vagyok? A normalitásról persze lehet vitatkozni hiszen az mindenkinek mást jelent, de nekem önmagában a petting nehezen adna beteljesülés érzést,kinőttem már a tinédzser korból elég régen. Az anális szex sem amit néha megengednél hogy csinálhatom a saját örömömre. A havi egy rendes szexről pedig lehet hogy le is mondanék mert nem hiszem hogy felszabadult tudnék lenni aközben hogy te azon görcsölsz hogy nehogy kiszakadjon a gumi az aktus alatt. Gondolom hogy siettednéd is a dolgot csak hogy túllegyél rajta. Nem hiszem hogy tudnám élvezni. De ez csak az én véleményem, nyilván nem tükrözi a teljes férfi populáció álláspontját. Mindezt ráadásul úgy írom hogy nem ismerlek téged. Tényleg lehet hogy van az a szerelem ami felülírja a racionális szempontokat. Lehet hogy ha megismernélek, rájönnék arra hogy ilyen nőt mint te nem találok a Földön még egyet. Te lennél az egyetlen számomra az x milliárdból és kellenél úgy ahogy vagy. Semmi nem számítana, mert többet érne egy ölelés a szerelmemtől mint betömni tíz puncit ami más nőkhöz tartozik. És ilyen intenzív érzelmek mellett csodás lenne mindaz amit tőled kapnék, és én is megtennék mindent hogy a határaidat tiszteletben tartva boldoggá tegyelek. Szóval ezzel azt akarom mondani hogy teljesen más megítélni ezt a helyzetet kívülállóként mint a párodként aki szívból szeret téged. Te a GyK közönségéhez fordultál mert kíváncsi voltál hogy mi a véleményünk erről a felállásról. Én elmondtam azt hogy SZÁMOMRA, tőled érzelmileg független férfiként milyen lenne ez a helyzet, hogyan élném meg. De nem vagyok a párod helyében, nem tudhatom hogy ő mit érez. Ha tényleg van köztetek egy mély lelki kötődés akkor el tudom képzelni hogy ez minden racionális érvet és korábbi vágyat felülír. Csak az általános helyzet az, legalábbis amiket én látok magam körül hogy a párocskák sokszor csak úgy együtt vannak, elvannak, szexelnex meg minden de nincs valódi valódi kapcsolódás a két ember közt. Érzelmi háttér nélkül meg úgy lehet jó a szex hogy keményen oda van téve minden ami kell. Legalább az legyen jó ha minden más csak semmilyen. Viszont lehet az hogy a ti esetetekben a testiség lelki oldala többet számít mint a fizikális beteljesülés. Dugni lehet akármelyik nővel aki elég jól néz ki hogy felálljon rá. Egy szeretkezésben lelkileg is egyesülni meg azzal nővel lehet aki a másik felünk, aki szavak nélül ért és érez, és ez a beteljesülésérzés az ami érdektelen dologgá tesz mindent amit esetleg egy másik nő adhat. Kívánom nektek hogy sok ilyen szexben legyen részetek. Végül pedig a kérdésedre válaszolva hogy mit nyújtok én a nőnek az elvárásaimért cserébe azt tudom mondani hogy igyekszek minden tőlem telhetőt megadni minden téren annak a nőnek aki nem elvárásként tekint a vágyaimra.
2021. ápr. 20. 13:18
 33/34 A kérdező kommentje:
ez így már normálisabban hangzik.
2021. ápr. 20. 13:23
 34/34 anonim ***** válasza:
Volt egy barátnőm 2019 végén, akivel nem ment a szex. Sehogyan!! A vaginája nem bírt befogadni. Pszichés, mentális dolgok álltak a háttérben, nem is nedvesedett. 2 és fél hónapig voltunk együtt.
2021. aug. 23. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!