Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Együtt tudnál lenni egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt tudnál lenni egy ilyen nővel hosszú távon-?

Figyelt kérdés

Tegyük fel párkapcsolatban vagyunk egy ideje.

---

Erotika terén megadom a pettinget (orál-kézi minden mennyiségben, néha deepthroat is, illetve bármilyen "perverzebb dolgodat" szívesen fogadom és partner is vagyok az ilyesmiben. Análozni is lehet néha, gumi nélkül beleélvezéssel. Nekem kevés az igényem ilyen téren, hogyha heti 1x kielégítenek ujjal, dildóval szájjal az nekem bőven elég szex terén.

VISZONT a vaginális behatolást egyáltalán nem szeretem. Leginkább nem csinálom, de ha néha megengedem, akkor is csak gumiban lehet szex és nagyon ritkán. (pár hetente, de a legjobb ha az a formája egyáltalán nincs) Gumi nélküli vaginális szex szóba sem jöhet, ez nálam a legnagyobb tabu, amit soha semmilyen esetben nem adok meg!

El tudnál képzelni tartós kapcsolatot egy ilyen nővel? Nem összejárást, nem barátok extrávalt.. Tartós kapcsolatot, ahol a felek nem csalják meg egymást, hanem egymás mellett élnek és egymás mellett is öregednek majd meg?

Amiatt írtam ki a kérdést mert kapcsolatban vagyok, viszont nekem tényleg ennyi fér bele, ez az amit nem érzek iszonyúan rossznak. Ha megengedném a gumi nélküli vaginális szexet akkor már borzalmasan érezném magam, nekem az pedig nem kell. Ergo, ennyit tudok nyújtani. És féltem a kapcsolatom. Hogy hosszú távon mi lesz majd vele.

(Pm-eket nem kérek, én a jelenlegi párkapcsolatom miatt aggódom, nem keresek se újabb kapcsolatot, se kalandot. :D Megértésedet köszönöm!)

2021. ápr. 18. 19:56
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Gyereket sem akarok, leginkább arra megy ki. Tabival nem fogom tömni, normál férfi el sem várhatja plusz leidenes vagyok a gumin kívül meg minden módszer komolytalan.
2021. ápr. 18. 20:10
 12/34 anonim ***** válasza:
88%

Felelőtlenség lenne akár igent akár nemet válaszolnom, mert nem ismerlek, de bizonyára megvan az oka amiért a vaginális behatolást nem szeretnéd. Az biztos hogy hiányozna a gumi nélküli vaginális behatolás, de ha én valakit megszeretek akkor csupán azért mert ezt nem engedi nem hagynám el. Elképzelhető hogy ha nehezebb időszak van akkor nem tudnék a helyzettel mit kezdeni de az a tapasztalatom hogy ha ha valaki szakítani akar arra is lehet okot találni, de ha maradni akar arra is. Volt olyan hosszabb párkapcsolatom ahol a lány egy év után engedte elölről gumi nélkül de sajnos egy idő után fantáziátlanok voltak az együttlétek, ő engem orálisan egyáltalán nem elégített ki de nem ezért lett évekkel később vége a kapcsolatnak.

Nyilván itt nem fogom megkérdezni hogy mi a kiváltó ok amiért te csupán így engeded, de feltételezem hogy a jelenlegi párod tudja hogy miért.

2021. ápr. 18. 20:12
 13/34 anonim ***** válasza:
88%
Ezzel nincs semmi baj! Én soha nem voltam oda a gyerekekért. (Csak úgy jött 4 akaratomon kívül.) Nagyon imádom a gyerekeket, de nem volt létszükséglet hogy legyen. Türelmes, és következetes vagyok a gyerekekhez. Amit leírtál az a szexben minden örömöt megad egy férfinek. Tőlem is megkapnál mindent amiről álmodsz. Mondhatni álmaim nője vagy. És nem lett volna a gyerekek "kockázata"! Persze a korotokat nem írtad le, és azt sem, hogy a srác akarna-e gyerekeket, illetve a családja hogy viszonyulna ahhoz hogy a menyüket nem tudod teherbe ejteni. Néha ez a nehezebb dió! /Imádom az anált is!/ Hajrá! Menni / működni fog!
2021. ápr. 18. 20:19
 14/34 anonim ***** válasza:
42%

11.Egyből sejtettem mire megy ki a dolog.A kapcsolat elején közölnöd kellett volna,hogy állsz a gyerek témával.A párod is eldönthette volna akarja-e így a kapcsolatot.Most meg félsz nehogy elhagyjon emiatt.

Üdv a 8-as válaszoló.

2021. ápr. 18. 20:21
 15/34 A kérdező kommentje:
O sem akar de gumimentes szexet azert szeretne
2021. ápr. 18. 20:21
 16/34 anonim ***** válasza:
73%
Nyilván melyik pasi ne szeretne gumimentes együttlétet de ha én ezzel a párom esetleg veszélyeztetnémm akkor biztos hogy nem erőltetném.
2021. ápr. 18. 20:29
 17/34 anonim ***** válasza:
91%

Nőként írok.

HA ez nem kamu, akkor szerintem keress egy jó terapeutát. Az, hogy anált engedsz, ami veszélyes, de vaginálist láthatólag gyűlölöd (ami meg arra van) az elég fura.

Ha valaki bántott, vagy van valami betegséged ami miatt fáj, egy nőgyógyász segíthet. Ha volt bántalmazás akkor csapj hozzá egy pszichológust.

Tuti lesz olyan, akinek ez jó. Egy csomó pasi szeret análozni. Szerintem az a pasi aki annyira szeret análozni, hogy kb. nem is kell neki a vaginális sz*x, szerintem fura. Nekem az is fura aki análozik, de ez személyes.

Férjem pl. nem szeret análozni, de egy csomó pasi igen. Bónusz, hogy foglalkozniuk se kell az élményeddel. De ez elég fura, ricskahuszárokat fog bevonzani.

N25

2021. ápr. 18. 21:17
 18/34 anonim ***** válasza:
77%

Eleve ellentmondás a "bármilyen perverzebb dolgodat" és az hogy jajj, a punci tabu, talán csak havonta egyszer nem akkor is gumi + folpackba csavarod + szatyrot is húzzál rá.

Az ilyen nőnek elég hamar kitenném a szűrét.. illetve hogy pontos legyek, tényleg nem is nagyon kezdenék vele.

2021. ápr. 18. 21:54
 19/34 A kérdező kommentje:

ma 21:54

Ja, ha nem kell a gumi akkor nevelgesd a gyereket vagy perkáld a pénzt abortuszra, + viseld el az az utáni összeomlást is mert az nem csak kis kellemetlenség, hanem hatalmas nagy teher egy nő számára!

2021. ápr. 18. 21:59
 20/34 anonim ***** válasza:
76%

Létezik ám más, mint a gumi.

Mi másfél évig gumiztunk, azóta tabi, egy áldás volt, mert végre tudom, hogy mikor jön meg, nem fáj annyira, hogy sírnom kell és kb. 2 nap.

2021. ápr. 18. 23:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!