Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Együtt tudnál lenni egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt tudnál lenni egy ilyen nővel hosszú távon-?

Figyelt kérdés

Tegyük fel párkapcsolatban vagyunk egy ideje.

---

Erotika terén megadom a pettinget (orál-kézi minden mennyiségben, néha deepthroat is, illetve bármilyen "perverzebb dolgodat" szívesen fogadom és partner is vagyok az ilyesmiben. Análozni is lehet néha, gumi nélkül beleélvezéssel. Nekem kevés az igényem ilyen téren, hogyha heti 1x kielégítenek ujjal, dildóval szájjal az nekem bőven elég szex terén.

VISZONT a vaginális behatolást egyáltalán nem szeretem. Leginkább nem csinálom, de ha néha megengedem, akkor is csak gumiban lehet szex és nagyon ritkán. (pár hetente, de a legjobb ha az a formája egyáltalán nincs) Gumi nélküli vaginális szex szóba sem jöhet, ez nálam a legnagyobb tabu, amit soha semmilyen esetben nem adok meg!

El tudnál képzelni tartós kapcsolatot egy ilyen nővel? Nem összejárást, nem barátok extrávalt.. Tartós kapcsolatot, ahol a felek nem csalják meg egymást, hanem egymás mellett élnek és egymás mellett is öregednek majd meg?

Amiatt írtam ki a kérdést mert kapcsolatban vagyok, viszont nekem tényleg ennyi fér bele, ez az amit nem érzek iszonyúan rossznak. Ha megengedném a gumi nélküli vaginális szexet akkor már borzalmasan érezném magam, nekem az pedig nem kell. Ergo, ennyit tudok nyújtani. És féltem a kapcsolatom. Hogy hosszú távon mi lesz majd vele.

(Pm-eket nem kérek, én a jelenlegi párkapcsolatom miatt aggódom, nem keresek se újabb kapcsolatot, se kalandot. :D Megértésedet köszönöm!)

2021. ápr. 18. 19:56
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
25%

Nincs annyi ujjad amin megszámolhatod hány csajjal műveltem a "kihúzom időben" sztorit. nem egy alkalommal, van akivel többszázszor.

Nincs egy gyerekem sem. egyszer sem perkáltam abortuszra. na ilyenkor mi van, tudálékoska? :)

2021. ápr. 18. 23:42
 22/34 A kérdező kommentje:
Ilyenkor az van, hogy az kibszottul nem védezekés!! Előbb utóbb gond lesz, utána majd oldd meg ahogy tudod.😃
2021. ápr. 19. 04:02
 23/34 A kérdező kommentje:

tegnap 23:23

Én leidenes vagyok, nem szedhetek tabit. És amúgy sem akarnék gyógyszert szedni szerintem ez mindenkinek a saját döntése, sokkal egyszerűbb az ha a pasi felhúzza a gumit

2021. ápr. 19. 04:03
 24/34 A kérdező kommentje:
21 eske , a főnöknőm így lett terhes 3 éves a cuki kislánya, Annácska:)) meg a gyerekkori barátnőm is mondjuk ő elvetette
2021. ápr. 19. 04:06
 25/34 anonim ***** válasza:
31%
igen,és imádnám.f
2021. ápr. 19. 10:16
 26/34 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány éves vagy, de lehet régebb óta művelem így mint amióta te élsz, az idő engem igazolt eddig.
2021. ápr. 19. 12:03
 27/34 anonim ***** válasza:
64%
A kihúzás nem védekezés. Lehet impotens vagy, vagy alacsony a spermaszámod. Ez szerencsés lenne, ugyanis kár lenne szaporodnod.
2021. ápr. 19. 12:12
 28/34 A kérdező kommentje:
12:12 ott a pont!
2021. ápr. 19. 12:37
 29/34 anonim ***** válasza:

Hát ezt szerintem csak az tudja aki benne él.

Kérdés, hogy análisan mennyire engeded el magad és hányszor. Igazából a "vaginális" lenne az ahol együtt mozogtok vagy még max az anális. Tök szuper, hogy perverz dolgokban benne vagy meg szopás mehet stb, de ha kivered neki, vagy egy gyors szopással letudod és az 1 óráig szexeltek között különbség van.

Amúgy lehet én állok túl nagy elvárásokkal a dolgokhoz, de az ha egy csaj

mindig kiverné nekem kézzel egy idő után nem nyújtana nagyobb örömet mint magamnak. Lényegében a szexnek ilyen formában oda is lenne, mert ez kb egy klienses dolog szerintem, hogy odamész egy csajhoz gyors kiveri aztán add a pénzt. (tehát ennek kb semmi érzelmi töltete nincs szerintem)

2021. ápr. 20. 07:14
 30/34 anonim ***** válasza:
Én megbolondulnék egy ilyen nő mellett. Szeretem az anált, de seggbe nem lehet úgy csinálni, olyan keményen, intenzíven, hosszasan, ahogyan punciba szoktam, nincs az a nő aki ezt elviselné. Veszélyes, fájdalmas, hosszú távú egészségügyi problémákat okozhat. Meg hol van a nő élvezete? Az érzés ahogy a végén rángatva lüktet a punci a fa$zom körül. Erről lemondani? Jó a romantikus, finomabb szex is de nem állandóan, kell az hogy át tudjam magam adni a szenvedélynek,ne kelljen finomkodni. Kell a vadulás, az izzasztó szex, az ilyen végén lehet igazán hatalmasat élvezni. Az meg hogy kézimunkázol az nem igazán izgat, megoldom magamnak is. Jobban tudom azt hogy hogyan jó nekem mint akármelyik nő. Az orált is szeretem, adni és kapni is, de a szememben az csak az előétel a főfogás előtt. Szóval iszonyatos hiányérzetem lenne egy ilyen nő mellett. Nyilván annak a férfinak aki nem volt már nő közelében száz éve ez is kánaán lenne ideig óráig de idővel ott is előjönnek majd a gondok. Aztán vagy k.rváknál lesznek kiélve az elfojtott vágyak vagy egy szeretőnél.
2021. ápr. 20. 11:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!