Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyon hosszú és a végén már rossz kapcsolat után nektek mennyi idő volt mire úgy éreztétek, hogy szükségetek van valakire, együtt tudnátok lenni mással?
Szinte azonnal vágytam valakire. Ez persze amiatt is lehetett, hogy a kapcsolatunkban már nagyon régóta maganyos voltam, és még véget se ért, de én szinte lezártnak tekintettem. Hónapokig éltünk még úgy, hogy már semmiféle szeretet vonzalom tisztelet lett volna köztünk.
Na persze az új pasival óvatos vagyok, nem szeretnék egyből osszekoltozni vkivel meg meghazasodni. Csak hianyzik a törődés.
7 év után lelépett egyetlen szó, magyarázat nélkül.
2 évig azt sem tudtam, hol vagyok, túléltem, buliztam a haverokkal, tanultam, és rágtam magam, hogy vajon mit cs.sztem el.
Aztán jöttek újabb lányok 3 az évek során, rövid kapcsolatok, együtéléskor kiderült, nem illünk össze.
Majd a menyasszonyom, több, mint két éve vagyunk együtt, 1,5 éve közös háztartás, nemrég eljegyeztem. Úgy érzem, nem akarok nélküle élni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!