Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Roma származású lányok milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Roma származású lányok milyen pasira vágytok?

Figyelt kérdés
Egy magyar fiú.

2021. ápr. 18. 11:58
 1/6 anonim ***** válasza:
21%
Hát nem Magyarra az biztos. 🤔🙄😊
2021. ápr. 18. 12:17
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Nekik nehéz, ha olyan családban van ki is utasíthatják ha egy paraszt ( így hívják a magyart) a barátja.
2021. ápr. 18. 12:41
 3/6 anonim ***** válasza:
56%
Dzsukel és sukár legyen.
2021. ápr. 18. 12:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy eboyra
2021. ápr. 18. 12:44
 5/6 anonim ***** válasza:
59%

imádom, amikor cigók szidnak magyarokat xd

ha ekkora baj, hogy "magyarok", akkor tessék lelépni innen :)

2021. ápr. 18. 16:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Pasiként nekem az a tapasztalatom hogy arra aki eltudja őket csábítani, nem volt még hátrány hogy magyar vagyok, annyi hogy sokszor ha olyan társaságban vannak akkor azt mondják hogy nem, de utána meg mégis ők kezdeményeznek, meg jönnek az ember után, bár én ezt annyira nem szeretem mert ebből csak szex lesz. Viszont van ahol a család is elfogadja a magyar pasikat is, nekem volt barátnőm roma lány, családját is nagyon kedvelem, és mai napig jó a viszony ha összefutunk örülök hogy látom őket és szerintem kölcsönös.
2021. ápr. 23. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!