Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Roma származású lányok tudnàtok tippeket adni?
Ne legyetek már ilyen gonoszaak... :D
Kérdező, nem ismerjük a párodat, szóval mi csak tippeket adni tudunk, aztán vagy beválik, vagy nem.
Hordj hosszú, bővebb szoknyákat néha, amikor vele vagy. Esetleg szolizz. Szeresd a zenét, imádj énekelni, táncolni. Legyél házias, szeresd a gyerekeket. Flörtölj könnyedén, legyél bevállalós, szenvedélyes. Legyél érzéki odaadó (nem csak a szexben), helyezd a párodat a prioritási listád első helyére toronymagasan, mintha az életed múlna őrajta.
Őszintén szólva, én nem vagyok roma, ezeket leginkább általánosításokból találtam ki. Biztos van olyan roma lány, akire a fentebb említett tippek nagyrésze nem jellemző.
Habár nem tudom, miért érné meg neked ennyire megváltoztatni azt, aki valójában vagy, egy pasi miatt. :( (De ha csak az ágyban "gyengéi a romák", akkor elég, ha szenvedélyes és odaadó vagy. Habár nem tudom, sosem szexeltem romával. Nővel meg főleg nem. 😂)
Roma lány vagyok
Szerintem a párod arra gondolhatott,hogy legyél tüzes,vad ... úgy az életben mint az ágyban. Legalább is a legtöbb roma lány ilyen. Én is.
Romának születni kell,ezt nem lehet tanulni hogy "romásabb leszek"
A bőrszín,temperamantum,kultúra stb. Nem tudom,szerintem egy igényes roma lány sugárzik,olyan tüzes és látni.. ezt sok férfi szereti:)
Kiabálj rá az utca túloldaláról egy zsúfolt belvárosban hogy "Mit keresű má meginitt te fá$$zopó, hogy szíjam ki a gec1det?!"
:)
Nem sem rom a sem lány de mire.gondolt? Viselkedés vagy kinézet?
Nyilván az egyikben tudunk segiteni a másik belülröl jön.
Külső,:izléstelen csiri-csáré ugyanakkor qrvás ruhák.
Párduc minta,bőr naci,csillogos feliratu márkás felső,papucs lehetőleg piros, arany pántos, lila zokni,szallag a hajadba.
Viselkedés ahogy irta a csaj,:vad,tűzes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!