Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom levideózott miközben én aludtam, normális ez?
Figyelt kérdés
7 hónapja vagyunk együtt, együtt is élünk. Én anno megbeszéltem vele, hogy a beleegyezésem nélkül nincs szexvideó, amit meg is értett... Aztán ma a gépen találtam képeket és videókat, amiket rólam készített, miközben aludtam!!! Úgy hogy egy vibrivel is szórakozott rajtam... Normális ez?? Mit csináljak most?2021. ápr. 17. 18:38
2/19 anonim válasza:
A képeket töröld, a pasit dobd ki.
3/19 anonim válasza:
Szerintem kérd számon!
A telefonjábsn is tuti van felvétel rólad, nem csak a gépén.
Kérdés még az, h az interneten is megosztotta- e a felvételeket.
Mi van konkrétan a felvételeken?
Látszik az arcod rajtuk?
4/19 anonim válasza:
Valakinek lehet normális,nekem nem az. Örüljön,ha nem lesz feljelentés. Ezek után nem tudnék benne megbízni.
5/19 anonim válasza:
Töröld ki a képeket, kérdezz rá nála vagy kutakodj hogy van e bárhol másolat, aztán dobd ki. Indorító az ilyen, még ha tényleg csak saját használatra csinálta akkor is. Nem mellesleg személyiségi jogot sértett vele:)
6/19 Noren1989 válasza:
Én màr csak azon csodàlkozok, ha vibrizésre hogy nem ébredsz fel....
7/19 anonim válasza:
Szerintem ne siesd el, és még ne mondd el neki. Ha attól félsz, hogy visszaél vele (és az alapján amit leírtál, most már félj ettől ha eddig nem is kellett), akkor biztosítsd be magad előtte hogy neked is legyen valami eszközöd ha arra kerülne sor. Majd utána számonkérheted és töröltetheted a rólad készült anyagokat.
8/19 anonim válasza:
küld át a képeket, megmondom mit tegyél
9/19 anonim válasza:
Ez nekem hasonlit ahhoz, mintha a saját párját meglopná vki.
Ez tulmegy egyfajta erkölcsi határon sztem, kihasználni a másik "védtelenségét".
(Védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen ember ellen elkövetett ...nem tudom mi.)
10/19 anonim válasza:
örülj neki, hogy nem pulykázott meg közben, vagy adta a péniszét a szádba, és úgy fotózott le
egyébként rengeteg ex barátnő képe szerepel az interneten, te is végezheted ott, meztelen fotókkal ilyen barát mellett :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!