Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy lány létemre elég "kanos" (vagy kancás vagy hogy mondják ezt) vagyok?
Figyelt kérdés
Szükségem van arra, hogy minden este masztizzak, mert különben ideges és feszült leszek. Mit kezdjek evvel? Szerintem gáz, hogy minden nap kell...2021. ápr. 14. 18:31
1/20 anonim válasza:
Sztem napi 1x nem gáz. Javaslom csináld kézzel, ne használj rezgő vibrátorokat, mert akkor annyira hozzájuk szoksz, hogy szegény pasid nem fog tudni kielégíteni majd :)))
34 F
2/20 anonim válasza:
Igen, énis így vagyok vele de levezetem azzal hogy a vibrátorommal kényeztetem a puncimat :)
3/20 A kérdező kommentje:
Zuhanyrózsával szoktam, az is rossz?
2021. ápr. 14. 18:36
5/20 anonim válasza:
1-es vagyok: Nem tudom, kérdezd meg a csajokat... :) Csak azt tudom, hogy egy férfi ugye nem fog tudni Neked olyan rezgéseket produkálni mint egy vibrátor... hiába tornázik rajtad, nem biztos hogy el fogsz élvezni. Zuhanyrózsa sztem nem olyan gáz :)
34 F
6/20 anonim válasza:
Mióta abbahagytam a tabit napi 2 a minimum plusz 1 szex úgyhogy én inkább megsem szolalok.
7/20 anonim válasza:
a válaszoló 34F srác, szegényke 34 éve nem szexelt, annyira kezdeményezni akarja a beszélgetést.
8/20 anonim válasza:
Kedves egészségedre! Amíg a munkáról, egyéb dolgokról nem vonja el a figyelmedet bármilyen mennyiség egészséges és helyénvaló. Az is rendben lenne ha reggel 3x meg este 5x - csak legyen pasi aki tartja veled a tempót. Keress egy szintén magas libidójú fickót és érezzétek jól magatokat!
9/20 anonim válasza:
#7: Feleségem van. És tapasztalatból beszélek. Csak jószándék vezérelt... Azért válaszoltam 2x mert úgy láttam engem kérdezett.
34 F
10/20 anonim válasza:
9-es nem téged kérdezett. Menj a feleségedet ujjazni, mert másra nrm biztos hogy képes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!