Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy lány létemre elég "kanos" (vagy kancás vagy hogy mondják ezt) vagyok?
Figyelt kérdés
Szükségem van arra, hogy minden este masztizzak, mert különben ideges és feszült leszek. Mit kezdjek evvel? Szerintem gáz, hogy minden nap kell...2021. ápr. 14. 18:31
11/20 anonim válasza:
#9: Jó, oké, nincs is feleségem... De attólmég nem kell így beszélni velem
34 F
12/20 anonim válasza:
Úristen mekkora kis nyomorékok vannak itt... nincs iskola és ráértek trollkodni.
34 F
13/20 anonim válasza:
#9 Ne add ki magad nekem légyszi. Amúgy bármikor simán le tudlak verni, és fogadnék soha nem értél még nőstényhez.
14/20 anonim válasza:
Úr isten, mekkora kis nyomorékok vannak itt.. munkanélküli és mamahotelesként ráér trollkodni
15/20 A kérdező kommentje:
Jézusom miken tudjátok felkapni a vizet. A 34 éves fickóhoz szólt a kérdésem, mivel ő írta, hogy ne vibrátorozzak.
Köszi a válaszokat mindenkinek!
2021. ápr. 14. 19:08
16/20 anonim válasza:
Én napi 1-2x minimum masztizok:D szerintem ezzel nincs semmi gond
N
17/20 anonim válasza:
Miért gáz? Jólesik? csináld, amig emiatt nem dobod a pasizást, addig nem gáz.
18/20 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, normális :) Mindenkinek egyéni igénye van, a miénk magasabb.
19/20 anonim válasza:
Észrevettétek hogy a "34 éves" (idézem: kis takony troll) magával vitatkozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!