Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy kb csak orálisan akar "szexelni"?
Tehát a párom elvárja, hogy én le.opjam, de ő nem viszonozza és meg sem d.g.
Pedig szóltam már neki erről... talán havonta egyszer van rendes szex... de most is 2 hónapja nem volt.
Már az az igazság, hogy kezdek kifele nézelődni... de szeretem és így még bűntudatom is van.
én 27L, ő 31 F
Ez önmagában normális.
Az a nem normális, hogy te csak az ürítőzsákja vagy, akinek az érzéseit, vágyait semmibe beszi.
Nem lehet, hogy valami szexuális problémája van, korai magömlés, merevedési zavar?
Ami miatt tart a szextől.
Nem normális, hogy egyáltalán nem figyel rád, elég önző viselkedés szerintem.
és hogy szóltál neki, mi volt a válasza?
csak szóltál neki, hogy igazán kényeztethetne, vagy meg is kérdezted, hogy mi a baja?
ha ez így marad, hosszútávon úgysem lesz működőképes a dolog, ezt te is tudod.
Tehát igazából kiverni akarná, de ha már ott vagy, jó lesz neki a kicsi szád is, hiszen puha, meleg, nedves és neki még csak mozdulnia sem kell a kielégüléshez. Ez az ultimate szexuális segédeszköz, ráadásul fizetnie sem kellett érte.
Megfelel neked ez a szerep?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!