Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális esetben mennyi idő alatt kéne az embernek párt találnia?
Figyelt kérdés
Évek óta szeretnék barátnőd, de nem találok. Másoknál azt látom hogy pár hét, pár hónap alatt találnak valakit, addig meg alkalmi vagy szexkapcsolat. Nekem meg semmi nem jön össze, kicsit azt érzem hogy valami gond van velem, olyan kívülállónak érzem magam, nem vagyok benne ebbe a "körforgásba".2021. ápr. 14. 22:56
1/6 anonim válasza:
Ami könnyen jön könnyen megy. Akkor fogod megtalálni ha nem is számítasz rá. Nem kell siettetni azért mert a közösségtől ezt látod.
2/6 anonim válasza:
Pontosan 1 hónap, 6 nap, és 4 óra. se több, se kevesebb.
4/6 anonim válasza:
Valahol 3 perc és 15 év között.
Am minél jobban akarod, annál kevésbé fog menni.
5/6 anonim válasza:
Ne aggódj, azok, akik havonta találnak párt, nem valami igényesek:D gondolj márbele hogy találhatnál havonta egy 'életed szerelmét'?:D az ritka
Én is 4-5 éve vagyok szingli, mert nincs meg az aki kellene. Olyannal meg nem jövök össze, akiről tudom, hogy nem az igazi
N
6/6 anonim válasza:
Javíts a külsődön és ne légy gyökér. Ennyi a titok.
Azok meg nevetséges válaszok, hogy aki talál párt, az milyen rossz. Normálisak vagytok? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!