Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a menő fiúk és lányok állandóan találnak párt a normálisabbak meg nem?
Attól függ mit értesz menő alatt. Relatív. A pláza k@rváknak mindig az lesz a menő ha valaki szolizik meg kondizik és plusz pont ha szűk cuccokban jár. Egyszóval nekik a kinézet és az anyagiak a fontos dolgok. Nem egy ilyen csajom volt már sajnos. Viszont mikor megkérdeztem a mostani barátnőmet, hogy mi tetszett neki rajtam amikor meglátott akkor a kisugárzást említette. Legalábbis én így vettem le a szavaiból. És hidd el, hogy én nem vagyok menő. Se nem szolizom, se nem kondizom és nem járok minden hétvégén bulizni. Mégis mikor ránézek a barátnőmre akkor kellemes látvány fogad. Nem az a lényeg, hogy ki a menő meg ki a lúzer vagy a normális. Az a lényeg, hogy legyen benned valami ami megfogja a lányt. Stílus, viselkedés, modor, kisugárzás stb.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!